ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


912 αναγνώστες
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015
23:04

Άρθρο γνώμης που περιγράφει τις σοβαρές παραλείψεις και τα λάθη της ελληνικής κυβέρνησης και την ύποπτη επιμονή των δανειστών στα ίδια καταστροφικά μέτρα που κατέληξαν στο να πρέπει να επωμιστεί ο Ελληνικός λαός της τύχης του
news247
Ιούνιος 27 2015 21:09
Το άρθρο του Nick Malkoutzis από το macropolis.gr που παραθέτει όλα τα στοιχεία του παζλ που οδήγησαν σε ένα δημοψήφισμα με το λαό να πρέπει να αποφασίσει για όσα Ευρωπαίοι και Αθήνα δεν μπόρεσαν.
"Για ένα διάστημα φάνηκε πως ο πρωθυπουργός τη Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας ή τουλάχιστον οι άνθρωποι που τον συμβούλευαν, πίστευε πως η Ελλάδα είχε να κερδίσει κάτι από μια πρόταση take it or leave it με τους δανειστές, αφού η πίεση θα βρισκόταν στην αντίπαλο στρατόπεδο. Τώρα, με την αβεβαιότητα ενός δημοψηφίσματος, ίσως αυτό δεν μοιάζει μια καλή θέση.
Η θεωρία ότι οι δανειστές θα έκαναν πίσω την τελευταία στιγμή, δίνοντας στον Αλέξη Τσίπρα μια συμφωνία καλύτερη από εκείνη που μπορούσαν ήδη να έχουν από τις διαπραγματεύσεις, δεν επιβεβαιώθηκαν. Την Τετάρτη οι Θεσμοί (κυρίως καθοδηγούμενοι από το ΔΝΤ) απέρριψαν περισσότερες από τις μισές σχεδόν 8 εκατ προτάσεις που ο πρωθυπουργός πρότεινε τη Δευτέρα και τις αντικατέστησαν με άλλες που είχαν ήδη απορριφθεί νωρίτερα από την ελληνική πλευρά.
Δεν έχει βάση το επιχείρημα πως η Αθήνα δεν έκανε βήματα προσέγγισης
Οι προτάσεις Τσίπρα ήταν οι τελευταίες μιας σειράς από βήματα της κυβέρνησης να προσεγγίσει τους πιστωτές με την ελπίδα μιας συμφωνίας. Το επιχείρημα ότι η Αθήνα δεν ήθελε να "παίξει με τους κανόνες" ή να κάνει θυσίες σε αντάλλαγμα μιας επιπλέον χρηματοδότησης δεν είχε καμιά βάση τους τελευταίους δύο μήνες αφού σταδιακά η κυβέρνηση παραχωρούσε έδαφος σε μια σειρά από θέματα, προσπαθώντας να μειώσει όσο το δυνατό τον αντίκτυπο σε ευαίσθητα θέματα όπως οι συντάξεις.
Μπορεί να υπάρξει το επιχείρημα πως οι επιπτώσεις των προτάσεων Τσίπρα βασίζονταν κυρίως σε αύξηση φόρων. Το ΔΝΤ, ίσως και άλλοι δανειστές, ένιωσαν πως τέτοια μέτρα θα ήταν ιδιαίτερα υφεσιακά. Την ίδια ώρα όμως, πέρασαν μήνες στο προηγούμενο διάστημα να επιμένουν πως υπάρχει "ελαστικότητα στο ελληνικό πρόγραμμα" και ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε να αντικαταστήσει μέτρα με ισοδύναμα. Παρόλα αυτά, οι Θεσμοί απέρριπταν κατ' εξακολούθηση τις ελληνικές προτάσεις για αποταμιεύσεις από δημοσιονομικές δαπάνες και δομικές μεταρρυθμίσεις τις οποίες η τρόικα πίεζε τις περασμένες κυβερνήσεις να υιοθετήσουν. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα μιας σοβαρής έλλειψης εμπιστοσύνης, στηριγμένης στην ερασιτεχνική προσέγγιση του ΣΥΡΙΖΑ από τη μια μεριά και την άκαμπτη στάση των δανειστών από την άλλη πλευρά του τραπεζιού τα τελευταία δύο χρόνια. Τελικά, φαίνεται πως ο Έλληνας πρωθυπουργός ήταν ελεύθερος να επιλέξει όποια μέτρα επιθυμούσε, αρκεί αυτά να ήταν τα μέτρα των δανειστών.
Ερωτηματικά για το κατά πόσον οι Ευρωπαίοι θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση
Η σκαιότητα με την οποία οι δανειστές πέταξαν την τελευταία πρόταση Τσίπρα στο καλάθι των αχρήστων και τις αντικαθιστούν με νέο έγγραφο γεμάτο κόκκινες διορθώσεις, προκάλεσε ερωτηματικά εντός της χώρας, ακόμη και από πολιτικούς αντιπάλους του, για το κατά πόσο από τις Βρυξέλλες επιχειρείτο μια ανατροπή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Το έγγραφο των δανειστών έμοιαζε με μια προσπάθεια να δείξουν στον Αλέξη Τσίπρα ποιος έχει το πάνω χέρι. Χρησίμευσε ως εκδίκηση για όλες τις λεκτικές επιθέσεις του πρωθυπουργού και του ΥΠΟΙΚ Γιάνη Βαρουφάκη τους τελευταίους μήνες, αλλά και τον χαμένο χρόνο όταν έλαβε την εξουσία η νέα κυβέρνηση.
Η Αθήνα υπεύθυνη για την καλλιέργεια κακού κλίματος
Η ελληνική πλευρά πρέπει να αναλάβει την ευθύνη δημιουργίας κακού κλίματος και την αποτυχία να κεφαλαιοποιήσει σε όποια καλή θέληση μπορεί να υπήρχε όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην αντίσταση κατά των δανειστών, που έτυχε ευρείας λαϊκής αποδοχής και από το να εμφανίζεσαι σκληρόκαρδος και επιθετικός, με τους θεσμούς και χώρες που αποτελούν τη μόνη ελπίδα αποτροπής μιας χρεωκοπίας και δυνητικά μια καταστροφική έξοδο από το ευρώ. Πολύ συχνά ο ΣΥΡΙΖΑ προσέγγισε το διάλογο με τους πιστωτές σαν να επρόκειτο για διαδήλωση με υψηλούς τόνους και εύκολα σλόγκαν. Δεν αποτελεί έκπληξη πως η άλλη πλευρά αντιμετώπισε τους συνομιλητές της με σκεπτικισμό και οργή.
Παρόλα αυτά και οι δανειστές δεν μπορούν να μείνουν έξω από τη διαδικασία απόδοσης ευθυνών για την κατά συρροή αποτυχία των τελευταίων μηνών. Πολλοί υπουργοί οικονομικών, ηγέτες και "ανώνυμοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι" ήθελαν να σηκώσουν το γάντι στις ελληνικές λεκτικές επιθέσεις, συχνά προσπαθώντας να δείξουν πως έχουν πιο σκληρές αναφορές ή ακόμη και κάνοντας δηλώσεις που υπονόμευαν τη σταθερότητα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος. Σε πρακτικό επίπεδο, παρόλα αυτά, η πιο αποσταθεροποιητική τακτική των δανειστών ήταν να πιέζουν τη νέα κυβέρνηση συστηματικά σε όρους που ούτε η προηγούμενη συγκυβέρνηση δεν κατάφερε να συμφωνήσει. Οι Θεσμοί μιλούσαν για ελαστικότητα αλλά έδειξαν ελάχιστη από αυτή στην προσέγγισή τους.
Πέρα από το χαμηλότερο πρωτογενές πλεόνασμα και μια δύσκολη απόσταση από την αναμόρφωση της αγοράς εργασίας, δεν υπάρχει τίποτα άλλο σε επίπεδο συμβιβασμού. Και για όποιους συμβιβασμούς κι αν έκαναν, οι δανειστές επέστρεψαν τελικά με αυτοκτονικές απαιτήσεις και άρνηση να λάβουν υπόψη την πολιτική και την κοινωνική σταθερότητα.
Συμφωνία μαχαίρι σε συντάξεις και εισοδήματα
Η συμφωνία που είναι πλέον στο τραπέζι μπορεί να σημαίνει σημαντικές περικοπές συντάξεων και αυξήσεις φόρων πάνω σε όλους εκείνους που επεβλήθησαν τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι απλά πολύ μακριά από όσα υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου και μακριά από όσα οι ψηφοφόροι πίστευαν πως ήταν ρεαλιστικό να περιμένουν από αυτή την κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να καλλιέργησε εσφαλμένες ελπίδες κατά την εκλογική αναμέτρηση, αλλά οι περισσότεροι ψηφοφόροι του δεν ανέμεναν να τις κάνει πράξη. Η αλήθεια είναι πως πολλοί Έλληνες απλά βαρέθηκαν με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ και τη συνταγή της λιτότητας που υπηρέτησαν από το 2010, χωρίς να μπορούν να κάνουν τους πολίτες να αισθάνονται πως κάτι βελτιώνεται.
Αν ο Αλέξης Τσίπρας έφερνε πίσω τις προτάσεις των δανειστών, είναι απίθανο να επιβίωνε η κυβέρνησή του. Ένας νέος γύρος λιτότητας και πολιτικής αστάθειας θα ήταν η καλύτερη εκδοχή για τους Έλληνες που ήλπιζαν να βγουν από μια σχεδόν απίθανη κατάσταση. Τώρα ο Τσίπρας έριξε την ερώτηση πίσω στους ψηφοφόρους καλώντας τους να απαντήσουν στο δημοψήφισμα. Θα μπορούσε να φανεί ως μια στιγμή κάθαρσης και να θανατώσει μια και καλή τις ψευδαισθήσεις για τους όρους μιας παραμονής μας στο ευρώ. Θα μπορούσε επίσης να φανεί ως απρόσεκτη κίνηση, στο τέλος των ατέρμονων διαπραγματεύσεων και της επέκτασης του ελληνικού προγράμματος να τελειώνει πριν βρεθεί άλλο να το αντικαταστήσει.
Το μόνο που είναι σίγουρο είναι πως την ώρα της κρίσης οι ιθύνοντες για να πάρουν απόφαση (Έλληνες και Ευρωπαίοι) ήραν το βάρος από πάνω τους και το έριξαν στον Ελληνικό λαό που πρέπει να αντιμετωπίσει οικονομική κατάρρευση, δύσκολα οικονομικά μέτρα τα τελευταία χρόνια, αλλά άξιζε πολύ καλύτερα - από όλες τις πλευρές".

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
1 ψήφος

 Εκτύπωση
542 αναγνώστες
Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015
12:13

Με ένα οξύτατο άρθρο γι' τη στάση των δανειστών, ο Πολ Κρούγκμαν παρεμβαίνει στην πιο δραματική στιγμή των διαπραγματεύσεων για την ελληνική κρίση λέγοντας σκληρές αλήθειες για το ΔΝΤ και την Ευρώπη.
Ο νομπελίστας οικονομολόγος καταγγέλλει ευθέως τους πιστωτές ότι επιχειρούν «να υπαγορεύσουν την εσωτερική πολιτική», τους καταλογίζει «παταγώδη αποτυχία» στις προβλέψεις τους, ερωτά εάν «ο στόχος είναι κατατροπώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ» και προειδοποιεί ότι «εάν συμβεί τελικά το Grexit θα είναι επειδή οι δανειστές, ή τουλάχιστον το ΔΝΤ, ήθελαν να συμβεί».

Ολόκληρο το άρθρο του Πολ Κρούγκμαν είναι το εξής:

Έχω κάτσει αρκετά ήσυχος στο θέμα της Ελλάδας. Δεν ήθελα, βλέπετε, να ουρλιάξω Grexit μπροστά σε τόσο κόσμο. Όμως όταν ακούει κανείς τις πληροφορίες από τις διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες, πρέπει να πει κάτι, κι αυτό είναι: τι νομίζουν ότι κάνουν οι πιστωτές και ειδικά το ΔΝΤ;

Οι διαπραγματεύσεις αυτές υποτίθεται ότι αφορούσαν στους στόχους για το πρωτογενές πλεόνασμα και στη συνέχεια μία ελάφρυνση του χρέους η οποία θα προλαμβάνει τις ατελείωτες μελλοντικές κρίσεις. Και η ελληνική κυβέρνηση συμφώνησε σε αρκετά υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα, αν σκεφτεί κανείς ότι ο προϋπολογισμός θα παρουσίαζε τεράστιο πρωτογενές πλεόνασμα, αν η οικονομία δεν ήταν σε τόσο μεγάλη ύφεση. Αλλά οι δανειστές συνεχίζουν να απορρίπτουν τις ελληνικές προτάσεις για τον λόγο ότι βασίζονται υπερβολικά στους φόρους και όχι αρκετά στις περικοπές δαπανών. Άρα λοιπόν συνεχίζουμε το παιχνίδι της υπαγόρευσης  εσωτερικής πολιτικής.

Ο υποτιθέμενος λόγος για την απόρριψη των προτάσεων που είναι βασισμένες σε φόρους, είναι ότι θα υπονομεύσουν την ανάπτυξη: η σωστή απάντηση σε αυτό είναι: μας κάνετε πλάκα; Αυτοί που απέτυχαν παταγωδώς να δουν τη ζημιά που θα προξενούσε η λιτότητα – δείτε το γράφημα, που συγκρίνει τις προβλέψεις της συμφωνίας του 2010 με την πραγματικότητα – τώρα κάνουν μαθήματα στους άλλους για την ανάπτυξη; Άλλωστε, οι ανησυχίες για την ανάπτυξη είναι όλες στην πλευρά της προσφοράς, σε μια οικονομία η οποία λειτουργεί τουλάχιστον 20% κάτω από τις δυνατότητές της.

Ρωτήστε τους ανθρώπους του ΔΝΤ και θα σας μιλήσουν για την αδυναμία να μιλήσει κανείς με το ΣΥΡΙΖΑ, για την ενόχλησή τους έναντι των θεατρινισμών του κ.τ.λ. Αλλά δεν είμαστε στο λύκειο εδώ πέρα. Κι αυτή τη στιγμή είναι οι πιστωτές, πολύ περισσότερο από τους Έλληνες, οι οποίοι συνεχίζουν να αλλάζουν τους κανόνες. Τι συμβαίνει λοιπόν; Μήπως ο στόχος είναι να κατατροπώσουν το ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως είναι να εξωθήσουν την Ελλάδα σε μια καταστροφική, όπως πιστεύουν, χρεοκοπία, για να παραδειγματίσουν τους υπόλοιπους;

Σε αυτό το σημείο ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να μιλάμε για ένα Graccident. Εάν συμβεί τελικά το Grexit θα είναι επειδή οι δανειστές, ή τουλάχιστον το ΔΝΤ, ήθελαν να συμβεί.

Αξιολογήστε το άρθρο 
3 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
708 αναγνώστες
1 σχόλιο
 Όλα τα σχόλια για το άρθρο
Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015
20:27

Η πιο ολοκληρωμένη ανάλυση των FT: Γιατί η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να χάσει αν πει «όχι» στους πιστωτές

Εάν η Ελλάδα επρόκειτο να χρεοκοπήσει έναντι όλων των χρεών του επίσημου τομέα, η Γαλλία και η Γερμανία μόνο θα χάσουν περίπου 160 δισ. €. Η Άνγκελα Μέρκελ και ο Φρανσουά Ολάντ θα μείνουν στην ιστορία ως οι μεγαλύτεροι οικονομικοί «losers».

Οι πιστωτές απορρίπτουν μεν τώρα κάθε συζήτηση σχετικά με την ελάφρυνση του χρέους, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει όταν η Ελλάδα αρχίσει την πτώχευση. Αν διαπραγματευτούν, όλοι θα ωφεληθούν. Η Ελλάδα θα παραμείνει στη ζώνη του ευρώ, εφόσον η δημοσιονομική προσαρμογή εξυπηρετεί ένα χαμηλότερο βάρος του χρέους το οποίο θα ήταν πιο ανεκτό. Οι πιστωτές θα είναι σε θέση να καλύψουν μερικές από τις – αλλιώς – σίγουρες – απώλειες.

Η κεντρική ιδέα είναι ότι η Ελλάδα, δεν έχει στην πραγματικότητα τίποτε να χάσει, απορρίπτοντας την προσφορά αυτής της εβδομάδας». 


 

Αξιολογήστε το άρθρο 
3 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
468 αναγνώστες
Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015
13:17

Πιστεύω πως είναι ένα απ’τα σημαντικότερα άρθρα που έχουμε γράψει στο site καθώς θα σας αναλύσει βήμα προς βήμα πως θα μπορέσετε να εκμεταλευτείτε την υψηλή δυνατότητα κέρδους που προσφέρει η αγοραπωλησία συναλλάγματος (forex trading) με ένα μικρό κεφάλαιο και χωρίς γνώσεις και μελέτη.


Zulutrade Οδηγός
 

Λοιπόν, αρχικά επισκεπτόμαστε τη σελίδα της Zulutrade και επιλέγουμε ΑΝΟΙΞΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

 

Στη σελίδα που ανοίγει επιλέγουμε Δημιουργήστε ένα νέο LIVE λογαριασμό.

 

Η ακριβώς επόμενη σελίδα παρουσιάζει τις πλατφόρμες αγοραπωλησίας συναλλάγματος που συνεργάζονται με το Zulutrade. Οι επιλογές είναι αρκετές αλλά σύμφωνα με τη δική μου άποψη και τις δικές μου δοκιμές οι καλύτερες επιλογές σας είναι η AvaFX και η AAAfx.

 

Η πρώτη, AvaFx, αναφέρεται και στις προτεινόμενες πλατφόρμες στο site μας, είναι αξιόπιστη και λειτουργεί τέλεια εδω και αρκετά χρόνια που την χρησιμοποιώ και φάνηκε να λειτουργεί άψογα με το Zulutrade.

 

Η δεύτερη, AAAfx, θεωρώ πως είναι η καλύτερη επιλογή για το Zulutrade για τους εξής λόγους:

 1. Δίνει 10% bonus κατάθεσης.

 2. Είναι Ελληνική εταιρεία με έδρα τον Πειραιά οπότε θα μπορείτε να άνετα να επικοινωνήσετε μαζί τους αλλά και να τους επισκεφθείτε σε περίπτωση που τύχει κάτι ή απλώς θέλετε να επιβεβαιώσετε την αξιοπιστία τους.

 3. Είναι πλήρως ενσωματωμένη στο Zulutrade πράγμα που σημαίνει πως δεν υπάρχουν καθυστερήσεις σχετικά με τις κινήσεις των traders που ακολουθείτε και τις κινήσεις στον λογαριασμό σας. Αυτό σημαίνει περισσότερο κέρδος αφού κάθε δευτερόλεπτο οι τιμές αλλάζουν οπότε κάθε δευτερόλεπτο που κερδίζετε μπορεί να σημαίνει 1$ ή και 100$ κέρδος ανάλογα με το κεφάλαιο σας.

 4. Χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MetaTrader 4 για την οποία χτίζεται κάθε forex bot οπότε θα μπορείτε να τρέχετε και τα bot σας παράλληλα με το Zulutrade.

 

Λοιπόν, αφού επιλέξετε πλατφόρμα ακολουθείτε τις οδηγίες εγγραφής στην πλατφόρμα που επιλέξατε και ολοκληρώνετε την διαδικασία. Οι οδηγίες είναι πολύ απλές οπότε ας περάσουμε κατευθείαν στο κεφάλαιο που θα χρειαστείτε, στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στο Zulutrade και στον trader τον οποίο σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε.

 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ

 

Το σημαντικότερο πράγμα για μια επένδυση είναι το αρχικό κεφάλαιο γιατί αυτό καθορίζει και το κέρδος.

 

Το μικρότερο δυνατό κεφάλαιο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το Zulutrade ώστε να είστε και ασφαλείς αλλά και να έχετε σοβαρά κέρδη είναι τα 300 ευρώ (περίπου 400$). Το κεφάλαιο που σας συμβουλεύουμε εμείς να χρησιμοποιήσετε ώστε να μην έχετε κανένα πρόβλημα είναι περίπου 700-1000 ευρώ (1000$-1400$).

 

Όπως καταλάβατε όσο περισσότερα τόσο καλύτερα καθώς όσο υψηλότερο είναι το αρχικό κεφάλαιο τόσο μεγαλύτερη ασφάλεια και τόσο μεγαλύτερο κέρδος θα έχετε. Άρα αν έχετε και περισσότερα απο 1000 ευρώ (να σημειώσω εδω πως και απ’το Zulutrade το προτεινόμενο ποσό για έναν mini λογαριασμό είναι 1000$ και για έναν standard 20000$) να διαθέσετε μην φοβηθείτε να το κάνετε. Επίσης μπορείτε πάντα να ξεκινήσετε με ένα δοκιμαστικό μικρό κεφάλαιο και να διαθέσετε περισσότερα όταν πειστείτε πως λειτουργεί.

 

Αφού επιλέξετε το αρχικό σας κεφάλαιο ας προχωρήσουμε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού μας.

 

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΕΑ

 

Αρχικά άσχετα απ’το αρχικό κεφάλαιο πρέπει να επιλέξουμε τον παροχέα εντολών που θα ακολουθήσουμε. Για να τους ακολουθείσετε επιλέξτε Προσθήκη Παροχέα, ψάξτε τους με το όνομα τους και πατήστε στο σύμβολο συν (+) που θα δείτε δίπλα τους (είστε πάντα ελεύθεροι να δοκιμάσετε όποιον παροχέα θέλετε και να προτείνετε και στο Forum μερικούς). Ας δούμε τώρα τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνουμε.

 

Αν ξεκινάτε με 300 ευρώ:

(Mini) lots/trade: 0.1 εώς 0.2

Max Συνολικές Ανοιχτές Συναλλαγές: 1

 

Αν ξεκινάτε με 700-1000 ευρώ:

(Mini) lots/trade: 0.1 εώς 0.5*

Max Συνολικές Ανοιχτές Συναλλαγές: 1-3*

*Τα lots/trade και οι Max Συνολικές Ανοιχτές Συναλλαγές είναι αντιστρόφως ανάλογα. Δηλαδή όσο αυξάνουμε το ένα μειώνουμε το άλλο ώστε να είμαστε ασφαλείς.

 

Αν ξεκινάτε με 20000 ευρώ:

(Standard) lots/trade: 0.1 εώς 0.5*

Max Συνολικές Ανοιχτές Συναλλαγές: 1-3*

*Τα lots/trade και οι Max Συνολικές Ανοιχτές Συναλλαγές είναι αντιστρόφως ανάλογα. Δηλαδή όσο αυξάνουμε το ένα μειώνουμε το άλλο ώστε να είμαστε ασφαλείς.

 

Ας δούμε τώρα τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνουμε στο λογαριασμό μας.

 

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

 

Αν ξεκινάτε με 300 ευρώ:

Αποδοχή συναλλαγών: Αν θέλετε να κάνετε παύση του λογαριασμού σας, δηλαδή να μην δέχεται κινήσεις, και το αντίθετο.

Μέγεθος Lot: Επιλέξετε Mini

Σταθερός ή Ποσοστιαίος:  Επιλέξτε Σταθερός

Max ανοιχτά συμβόλαια: Επιλέξτε 1.

 

Αν ξεκινάτε με 700-1000 ευρώ:

Αποδοχή συναλλαγών: Αν θέλετε να κάνετε παύση του λογαριασμού σας, δηλαδή να μην δέχεται κινήσεις, και το αντίθετο.

Μέγεθος Lot: Επιλέξετε Mini

Σταθερός ή Ποσοστιαίος:  Επιλέξτε Σταθερός

Max ανοιχτά συμβόλαια: Επιλέξτε 2.

 

Αν ξεκινάτε με 20000 ευρώ:

Αποδοχή συναλλαγών: Αν θέλετε να κάνετε παύση του λογαριασμού σας, δηλαδή να μην δέχεται κινήσεις, και το αντίθετο.

Μέγεθος Lot: Επιλέξετε Standart

Σταθερός ή Ποσοστιαίος:  Επιλέξτε Σταθερός

Max ανοιχτά συμβόλαια: Επιλέξτε 2.

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
2203 αναγνώστες
Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015
13:38

Ζητούνται σερβιτόροι σε καφετέρια στην Γλυφλαδα πρωινές ή απογευματινές ώρες (FULL TIME).
Τηλ επικοινωνίας : 2108941120 - 2108941135

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
«Πρώτη<123456789>Τελευταία»

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις