ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ E-SHOP ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ
5167 αναγνώστες

ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ E-SHOP ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ

zlio2

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι και διαφορετικές ιδέες για να αξιοποιήσουμε το διαδίχτυο κερδίζοντας από αυτό από λίγα εώς πάρα πολλά χρήματα.Το αν θα κερδίσεις πολλά ή λίγα χρήματα εξαρτάται εκτός από την πρωτοτυπία της ιδέας, στο τι αρέσει στον κάθε έναν από εμάς να κάνει αλλά και στο πόση όρεξη έχει για να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό.Καμμιά ιδέα όσο καλή και αν είναι, δεν θα σας αποφέρει τίποτα αν δεν ασχοληθείτε σοβαρά με αυτή. Το σίγουρο, που πιστεύω πως όλοι συμφωνούμε,είναι ότι αυτό που θα επιλέξουμε δεν θέλουμε να περιέχει καθόλου ρίσκο.Όποιος θέλει εύκολο κέρδος μπορεί να πάει να παίξει τζόγο με γρήγορα κέρδη χωρίς κόπο αλλά θα αναλάβει και το ρίσκο του.


Σήμερα θα σας αναλύσω μία από τις ιδέες που βρήκα που κατά την προσωπική μου γνώμη είναι αρκετά πρωτότυπη.Σε άλλη στήλη πολύ σύντομα θα σας αναλύσω και τις υπόλοιπες που βρήκα ψάχνοντας στο διαδίχτυο.Ποιά είναι αυτή? Και το όνομα αυτού ZLIO!!! Το ZLIO με εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή που το ανακάλυψα.Τι είναι όμως το ZLIO? Για να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή εδώ και καιρό ήθελα να ασχοληθώ με το ηλεκτρονικό εμπόριο αλλά έψαχνα κάποιον τρόπο που η ενασχόλησή μου αυτή να μην περιέχει ρίσκο.Διότι γενικά στην καθημερινή μας ζωή ξέρουμε ότι εμπόριο σημαίνει και ρίσκο αυτομάτως.

Το ZLIO λοιπόν είναι αυτό που πραγματικά ήθελα,ένας τρόπος να φτιάξω το δικό μου προσωπικό e-shop δωρεάν και χωρίς να πρέπει να αγοράσω το εμπόρευμα.Μέσα σε 5 λεπτά είχα το δικό μου e-shop στο δικό μου site και μέσα σε 1 ώρα είχα τοποθετήσει στα εικονικά μου ράφια τα εμπορεύματα που ήθελα με την δική μου επωνυμία της αρεσκείας μου και όλα αυτά χωρίς κανένα απολύτως ρiσκο.Το σημαντικότερο απ'όλα ήταν ότι δεν χρειαζόταν να νοιαστώ για την διεκπεραίωση των παραγγελιών ούτε για την είσπραξη των χρημάτων!Όλα ήταν αυτοματοποίημένα από το σύστημα. Το μόνο άσχημο ήταν ότι το ZLIO με περιορίζει να πουλάω μόνο στην αγορά των ΗΠΑ και της Γαλλίας αλλά πολύ σύντομα ο ZLIO έχει αναγγείλει ότι θα επεκταθεί και σε άλλες αγορές.


Αν λοιπόν βρίσκεται την ιδέα αυτή καταπληκτική όπως την βρήκα κι εγώ ή αν θέλετε να είσαστε εσείς ο μαγαζάτορας οποιασδήποτε επιχείρησης κι όχι μια ζωή ο υπάλληλος τότε δεν έχετε παρά να αρχίσετε να φτιάχνετε τη δική σας επιχείρηση!Ξεκινήστε λοιπόν εδώ http://www.zlio.com/?r=128502 το καινούριο σας κατάστημα ή αν θέλετε να πέρετε μία ιδέα από το κτίσιμο του δικού μου καταστήματος κοσμηματοπωλείου που άνοιξα ρίχτε μια ματιά εδώ.www.panorama.zliolist.com και ....
καλά κέρδη!!!


Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις