ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ INTERNET ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΣΟΥ
1400 αναγνώστες
Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2007
15:38

ΜΑΘΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ INTERNET ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΣΟΥ

Νο1

agloco2 Ένας άλλος πολύ απλός και αποδοτικός τρόπος για να αξιοποιήσουμε το διαδίχτυο είναι πολύ απλά να.....σερφάρουμε στο web.Ναι καλά καταλάβατε με το να κάνεις αυτό που ούτως η άλλος θα έκανες μπορείς να κερδίσεις χρήματα!Πόσα μπορεί να κερδίσεις?Αυτό εξαρτάται απο εσάς εγώ θα σας εξηγήσω πως δουλεύει το σύστημα.

Η AGLOCO είναι η εταιρεία που έχει δημιουργήσει το πρώτο Economic Network system όπου πληρώνει τα μέλη του για να σερφάρουν στο web.Αφού εγγραφείς και γίνεις μέλος της, κατεβάζεις μία ειδική μπάρα την viewbar της AGLOCO στον υπολογιστή σου,συνδέεσαι με αυτή με το δικό σου username και password και ξεκινάς να σερφάρεις στο ίντερνετ.Η viewbar μετράει πόσες ώρες είσαι συνδεδεμένος στο διαδίχτυο και καταλογίζει τις εργατοώρες σου στον προσωπικο σου πίνακα στην περιοχή των μελών όπου μπορείς να τον ελέγχεις κι εσύ.Προσοχή όμως όσες ώρες κι αν σερφάρεις στο ίντερνετ με την viewbar οι ώρες σερφαρίσματος που σε πληρώνει η εταιρεία δεν υπερβαίνουν τις 5 το μήνα.

Όμως έχει και συνέχεια η οποία είναι και η πιο ενδιαφέρουσα. Με την εγγραφή σου η AGLOCO σου δίνει κι ένα referral link το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την αύξηση των κερδών σου διότι με αυτό το link μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις το δικό σου Network και να βγάλεις περισσότερα χρήματα από την προμήθεια για κάθε μέλος του διχτύου σου!!!Πώς σας φαίνεται η ιδέα αυτή?Δεν έχεται να χάσετε απολύτως τίποτα ίσα ίσα μόνο να κερδίσετε έχεται κάνοντας αυτό που κάνατε και πριν σερφάροντας στο ιντερνετ.Η viewbar σας την παρέχει δωρεάν η AGLOCO. Αν σας ενδιαφέρει λοιπόν να γίνεται μέλος της ξεκινήστε απο εδώ http://www.agloco.com/r/BBGZ0785

και σας εύχομαι καλό σερφάρισμα και.....καλά κέρδη!!!

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
4 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις