ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ Ε-GALLERY ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ZAZZLE
1307 αναγνώστες
Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2007
15:40

Νο3

zazzle Σας είχα αναφέρει σε παλιότερη δημοσίευση για το ΖLIO ένας από τους τρόπους που μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα από το διαδίχτυο κάνοντας μία δική μας επιχείρηση,ένα δικό μας e-shop χωρίς ρίσκο.Σήμερα όπως σας είχα υποσχεθεί, θα σας δείξω έναν άλλον, εξίσου πολύ όμορφο και προτότυπο τρόπο για να κερδίσουμε χρήματα,ειδικά αν έχετε καλλιτεχνικές τάσεις, η ιδέα αυτή θα την λατρέψε.Αν είσαι ζωγράφος ή φωτογράφος ή αν σου αρέσει απλά η ζωγραφική το σκίτσο ή σου αρέσει να φωτογραφίζεις και ειδικά αν σου αρέσουν τα t-shirt και πιστεύεις ότι έχεις ταλέντο και μπορείς να σχεδιάσεις τα δικά σου, τότε γίνε συνεργάτης στο της ZAZZLE.

Η ZAZZLE είναι μία εταιρεία που παρέχει στους συνεργάτες της ένα πολύ εντυπωσιακό project.Με τη βοήθεια μίας online σχεδιαστικής εφαρμογής μπορείς να σχεδιάσεις εύκολα t-shirt,posters,κούπες,mousepads και πολλά άλλα προιόντα!!! Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείς την δική σου gallery από τα δικά σου σχέδια,από την οποία gallery οι επισκέπτες της ZAZZLE θα μπορούν να ψωνίσουν τα δικά σου προιόντα αν φυσικά έχεις ταλέντο στο σχέδιο και μπορέσεις να τους προσελκύσεις με την πρωτοτυπία σου.Για κάθε προιόν που θα πωλήσεις από την gallery σου θα έχεις ένα 10% προμήθεια από την πώληση του προιόντος.

Αν τώρα έχεις και κάποιο blog ή site δικό σου και μπορείς να διαφημίσεις εκεί την gallery σου ή την ZAZZLE γενικότερα,τότε αν εγγραφείς στο Associates Program της ZAZZLE θα μπορείς να εισπράτεις άλλο ένα 7% προμήθεια για κάθε αγορά που γίνεται μέσω του site σου ή του blog σου!!!Και όχι μόνο αυτό,αν κάποιος επισκευθεί την ZAZZLE μέσω του δικού σου site ή blog και αγοράσει κάποιο δικό σου προιόν από την gallery σου,τότε η προμήθεια που σου δίνει η εταιρεία είναι 17%!!! Για την αγορά των μη δικών σου προιόντων δικαιούσαι 7% προμήθεια κι αυτό γιατί μέσω του δικού σου site γνώρισε ο πελάτης την ZAZZLE

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι η ZAZZLE είναι μία από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες ευκαιρείες για να βγάλει κανείς χρήματα μέσω του διαδιχτύου.Η ZAZZLE είναι μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες με πελάτες σε 67 χώρες και με συνεργάτες απ' όλο τον κόσμο!

Αν λοιπόν έχεις κι εσύ ταλέντο και σου αρέσει να ασχοληθείς σοβαρά με το σχέδιο είναι πολύ καλή η προοπτική που σου δίνει η εταιρεία αυτή και από πλευράς marketing και στο καλλιτεχνικό μέρος της δουλειάς.Μην χάνεις καιρό λοιπόν μπορείς να αρχίσεις την συνεργασία σου με την εταιρεία από εδώ http://www.zazzle.com/takotime κι αφού συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και γίνεις μέλος ετοίμασε τα σκίτσα σου και καλές πωλήσεις!!!

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
7 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις