ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ
1644 αναγνώστες
Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010
15:31

Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE www.analitis.com   ΑΠΟ ΤΟΝ  ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ.

Απογείωση του ευρώ από την ..'αγορά'

Η 'αγορά' ανεβάζει το ευρώ επειδή η Ευρώπη αποφάσισε να λάβει μέτρα για την προστασία του. Αυτή η πρόταση είναι τόσο αληθινή όσο ότι το 'χρηματιστήριο στον Άρη καταγράφει τεράστια άνοδο γιατί η γη τελικά δε θα καταστραφεί από την ελληνική κρίση'.

Μετά τη συμφωνία η απογείωση του ΧΑ

Προκαλεί εντύπωση σε κάποιον ότι το ΧΑ απογειώνεται τη Δευτέρα; Υπάρχει κανείς που να συνεχίζει να διαφωνεί με τον κύριο Παναγιώτου ότι το έξυπνο χρήμα μοιράζει αντίδωρα κάθε φορά που παίρνει δώρα; Άνοδος, λοιπόν, πάνω από 7% και αυτό, υποτίθεται, όχι επειδή το ίδιο το έξυπνο χρήμα την προκαλεί αλλά γιατί η 'αγορά' είναι ευχαριστημένη από τα μέτρα που αποφασίστηκαν.

Πέφτουν τα spreads και τα CDS.

Η εικονική χρηματιστηριακή οικονομία σε όλο της το μεγαλείο αποδεικνύει πόσο εύκολο είναι για το έξυπνο χρήμα να βγάλει τη θηλειά από το λαιμό μίας χώρας, την οποία το ίδιο έβαλε πριν από μερικούς μήνες.

Απογείωση των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων το αντίδωρο του έξυπνου χρήματος
        Το έξυπνο χρήμα πέτυχε άλλον ένα τεράστιας και ιστορικής σημασίας στόχο του και ως αποτέλεσμα παρεμβαίνει θετικά ανεβάζοντας τα χρηματιστήρια την Δευτέρα, αφήνοντας να φανεί ότι η 'αγορά' (που είναι το ίδιο το έξυπνο χρήμα), επικροτεί την ψήφιση των μέτρων για την αντιμετώπιση της 'επίθεσης' στην Ευρώπη την οποία οι πολιτικοί αμφισβητούσαν μέχρι πρότινος και που το ίδιο το έξυπνο χρήμα και οι συνεργάτες τους εξαπολύουν. Με απλά λόγια: το παιχνίδι είναι στημένο..

 

 

Σχόλια

10/05 16:10  Frapezitis
Το παιχνίδι είναι στημένο. Αν θέλετε να μάθετε ποιος ήταν το έξυπνο χρήμα την προηγούμενη εβδομάδα... παρακαλώ:

Αποκλειστικό: Ποιος φταίει για την τρελλή πτώση της προηγούμενης εβδομάδας

http://frapezitis.wordpress.com/2010/05/10/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bf%cf%86%ce%b5%ce%af%ce%bb%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%81%cf%81%ce%b5/#comment-1015
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
10 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις