ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
2009 αναγνώστες
Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010
22:32

ΔΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΛΥΘΗΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΛΛΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΚΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΔΩ.ΟΜΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΥΤΟΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΟΥ ΠΩΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

Η αυτοδιαχείριση ως τρόπο ζωής είναι ένας μοναδικός αξιόπιστος τρόπος ζωής που έχει αντέξει στην ιστορία του πολιτισμού και της πολιτικής.

http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=49171

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
5 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις