ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ INTERNET
2137 αναγνώστες

http://www.easyclicks.gr/?ref=panmil69

Καταρχήν δεν πρόκειται για κάποια κλασική διαδικτυακή εξαπάτηση.Θα μου πεις πως δεν έχεις λόγω να με πιστέψεις.

Λοιπόν μπορείς είσαι σίγουρος πως δεν πρόκειται να χάσεις ούτε 1 λεπτό από τα παρακάτω Site, αφού πουθενά δε θα σου ζητηθούν χρήματα, παρά μόνον ένας λογαριασμός Paypal, όπου δεν τίθεται θέμα εξαπάτησης (Paypal είναι ο ασφαλέστερος τρόπος χρηματικών συναλλαγών στο διαδίκτυο, μπορείς να αποκτήσεις ένα λογαριασμό από το www.Paypal.com). Υπάρχει σε ορισμένα Site ΚΑΙ η δυνατότητα πληρωμής μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή ταχυδρομικής επιταγής (επίσης ασφαλές).

Με το που θα κάνεις Register σε κάποιο Site αυτόματος από την επόμενη μέρα θα αρχίσεις να λαμβάνεις κάποια διαφημιστικά e-mail που περιέχουν μέσα ένα σύνδεσμο (Link). Με το που πατάς στο link ανοίγει ένα νέο παράθυρο όπου προβάλλεται η ιστοσελίδα του διαφημιζόμενου. Συνήθως σου ζητάει να παραμείνεις μέσα για 30 δευτερόλεπτα. Με το πέρας των δευτερολέπτων πιστώνετε ο λογαριασμός σου με 1-10 λεπτά ανάλογα με το Site.

Αν πείσεις τους φίλους σου να εγγραφούν τότε είσαι κερδισμένος, διότι παίρνεις ένα επιπλέον ποσό από τα Click των φίλων σου. Παραδείγματος χάρη αν ο φίλος μου κερδίσει 100 ευρώ ανάλογα με το site θα κερδίσω 5% με 100% επί του ποσού ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΜΙΏΣΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ αφού τα χρήματα αυτά θα τα πάρω για την συνεργασία μου απο το site. Γι’ αυτό άλλωστε δημιούργησα και το συγκεκριμένο Site. Κερδισμένος εγώ, κερδισμένος κι εσύ χωρίς να χάνεις το παραμικρό από εμένα.


Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις