ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


Τί ξέρει ο Α.Λοβέρδος που δε γνωρίζουν οι υπουργοί της κυβέρνησης;
1109 αναγνώστες
Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011
22:27

         Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η κίνηση Λοβέρδου να ζητήσει πλήρη διαφάνεια σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις της κυβέρνησης για θέματα που θα καθορίσουν την πορεία και το μέλλον της Ελλάδας στα επόμενα 20 χρόνια πως τον τιμά ιδιαίτερα. Για να πούμε την αλήθεια είναι ο πρώτος πολιτικός της κυβέρνησης που ζητά οι όποιες αποφάσεις από εδώ και στο εξής να λαμβάνονται με αυξημένη πλειοψηφία της Βουλής, δηλαδή με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες. Είναι επίσης ο πρώτος υπουργός που ανέφερε πως πρέπει να έχουν οι ανώτατοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης δικαίωμα επιλογής όταν υπογράφουν για ό,τι αφορά στα θέματα που σχετίζονται με τις απαιτήσεις της Τρόικας.
        Τί είναι, όμως, αυτό που έκανε έναν, ομολογουμένως, από τους εντιμότερους Έλληνες πολιτικούς να διαχωρίσει τη θέση του από την κυβέρνηση στην οποία ανήκει; Τί γνωρίζει ο κύριος Λοβέρδος που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι υπουργοί και βουλευτές της κυβέρνησης;  
        Σύμφωνα με πληροφορίες του XrimaNews.gr οι οποίες έχουν φτάσει σε εμάς εδώ και ημέρες, όπως είχε συμβεί και με την πληροφορία για τις δηλώσεις Λοβέρδου αλλά σεβαστήκαμε το αίτημα να μην τις δημοσιοποιήσουμε, ο κύριος Λοβέρδος γνωρίζει πως το ΔΝΤ έχει θέσει θέμα πλήρους κάλυψης του στα όποια επόμενα δάνεια παράσχει στην Ελλάδα, μέσω μίας συμφωνίας που θα ομοιάζει ή θα βασίζεται σε αυτήν του τύπου των καλυμμένων ομολόγων.

        Αυτό, με απλά λόγια, σημαίνει πως το ΔΝΤ ζητά 100% εξασφάλιση του με δημόσια περιουσία η οποία θα περιέλθει άμεσα σε αυτό σε περίπτωση αδυναμίας αποπληρωμής των δανείων. Και κάτι τέτοιο δεν είναι έτοιμοι να το υπογράψουν όλοι αφού κατανοήσουν τί ακριβώς σημαίνει.   

 
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
6 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις