ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


Ύπαρξη κοιτασμάτων χρυσού ύψους 18 δις ευρώ επιβεβαίωσε η κυβέρνηση
1079 αναγνώστες
Τρίτη, 31 Μαΐου 2011
09:28

Την ύπαρξη κοιτασμάτων πορφυρικού χρυσού η αξία των οποίων με τρέχουσες τιμές υπερβαίνει τα 18 δισεκατομμύρια ευρώ, αφαιρουμένων των εξόδων εξόρυξης, επιβεβαίωσε μιλώντας στη Βουλή ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Αστέριου Ροντούλη.
Ο βουλευτής είχε αναφερθεί σε πρόσφατη έρευνα του ΙΓΜΕ, που εντόπιζε 450 άμεσα εκμεταλλεύσιμους τόνους χρυσού στην Βόρειο Ελλάδα και είχε παρατηρήσει πως «τη στιγμή που η χώρα αντιμετωπίζει οξύτατο δημοσιονομικό και καταρρέει το κοινωνικό κράτος, πρέπει να είναι κάποιος ανόητος και να μην εκμεταλλεύεται τον πλούτο που έχει στην αυλή του».
Ο υφυπουργός προανήγγειλε την προκήρυξη εντός 20 ημερών διεθνών δημοσίων διαγωνισμών για την έρευναεκμετάλλευση των κοιτασμάτων πορφυρικού χρυσού και αντιμονίτη.
 

Σχόλια

31/05 10:28  SONAUORR
και αντι να παρει τα μισα 9-10 δισ να τα ριξει στο χαα και να μπει μεσα σ ολες τις κερδοφορες επιχειρησεις θα κανει καμια βλακεια παλι και θα πανε στο κουβα του χρεους..
31/05 14:39  Μαικήνας
Με το χρυσοφόρο κοίτασμα Τσοχατζόπουλου, Τσουκάτου και των υπολοίπων τι θα γίνει; Θα γίνει καμιά έρευνα;
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
Δεν έχει αξιολογηθεί

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις