ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


Bild: Οι Έλληνες χλευάζουν την Ευρώπη αλλά λαμβάνουν δις ευρώ σε βοήθεια
768 αναγνώστες
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011
12:51

Δευτέρα, 06 Ιούνιος 2011 12:18
 
Οι Έλληνες χλευάζουν την Ευρώπη αλλά την ίδια στιγμή λαμβάνουν νέα βοήθεια δεκάδων δις ευρώ, γράφει η Bild η οποία στο άρθρο της έχει φωτογραφία του AP όπου η ευρωπαϊκή σημαία απεικονίζεται παραλλαγμένη έχοντας στο κέντρο της τη γερμανική σβάστικα. Η σημαία χρησιμοποιήθηκε σε συγκέντρωση των αγανακτισμένων προκειμένου, προφανώς, να εκφράσει την αντίδραση στην αλαζονεία, την υπεροψία και τα προσβλητικά σχόλια Γερμανών αξιωματούχων απέναντι στην Ελλάδα και τους Έλληνες αλλά και τον τρόπο με τον οποίο πιέζουν για όλο και μεγαλύτερη εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας ώστε να εξασφαλιστεί η αποπληρωμή των ελληνικών δανείων.
Το άρθρο της Bild αναφέρει πως στους δρόμους βγήκαν υπάλληλοι της ΔΕΗ, των λιμανιών καθώς και δάσκαλοι και ότι πετούσαν πέτρες και διαδήλωναν ενάντια στα μέτρα λιτότητας απαιτώντας το κράτος να μην πληρώσει τους πιστωτές του.
Πρόκειται για άλλο ένα άρθρο από τη γερμανική εφημερίδα το οποίο δηλητηριάζει τη γερμανική κοινή γνώμη αποκρύπτοντας την πραγματικότητα και προβάλλοντας για λόγους λαϊκισμού, μία ψεύτικη εικόνα της Ελλάδας στη Γερμανία και την Ευρώπη.
Όσο για το πανό με τη σβάστικα, όταν η ίδια η Καγκελάριος της Γερμανίας λέει τους Έλληνες τεμπέληδες βασιζόμενοι σε ψεύτικα στοιχεία τα οποία και ανακοινώνει στους πολίτες της και όταν γερμανικά περιοδικά προσβάλλουν αρχαία ελληνικά μνημεία παραλλάσσοντας τα έτσι ώστε να ταπεινώσουν ένα λαό, τότε είναι αναμενόμενο κάποια στιγμή ο λαός αυτός να αντιδράσει, έστω και αν όχι πάντα ιδιαίτερα εύστοχα.

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
2 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις