ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


INFOWAR-ΕΛΛΑΔΑ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ-ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ-2 ΜΕΡΟΣ
621 αναγνώστες
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011
13:46

 

 

(Ο δημόσιος τομέας του Ισημερινού και πώς ξεπουλήθηκε,”οι μικροί εφιάλτες” απ’το χώρο της πολιτικής και των ΜΜΕ που πρόδωσαν την ίδια τους τη χώρα.
Το θύμα που ξύπνησε και ο ένας μετά τον άλλον οι πρόεδροι της χώρας που εγκαταλείπουν τον προεδρικό θώκο,πανικόβλητοι-Ο Γκουτιέρες που υποσχέθηκε κοινωνικές παροχές αλλά αποδείχτηκε ο πλέον εξωνημένος πρόεδρος που γνώρισε η χώρα.Ξέχασε όλες τις υποσχέσεις του,παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ και επέβαλλε μέτρα ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗΣ λιτότητας(τι μας θυμίζει,τι μας θυμίζει)
Η αξιοπρέπεια του λαού του Ισημερινού.Το σύνηθες μέσο φυγής:το ελικόπτερο.
Το πολιτικό χάος και η επιλογή ενός πολιτικου που προτείνει κάτι διαφορετικό απ’τα συνηθισμένα.
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙ
Ο Κορία που ενημέρωσε πλήρως το λαό του για το είδος του χρέους.
Το ότι ειναι αδύνατον να μάθεις αυτές τις πληροφορίες απ τα ΜΜΕ γιατί τα ΜΜΕ δεν αποτελουν μέρος της λύσης αλλά μέρος του προβλήματος.
Το πανούργο σχέδιο του προέδρου του Ισημερινού.Πώς απευθύνθηκε στο λαό του)

Οπως κατήγγειλαν διαπρεπείς οικονομολόγοι, ο κύριος στόχος της «σωτήριας» συνταγής ήταν η πλήρης παράδοση της κρατικής περιουσίας στους εγχώριους ιδιώτες και στους ξένους επενδυτές, με άλλοθι την ανάπτυξη και την ανακαίνιση του κράτους… Πάσα σύμπτωση με τα καθ’ ημάς είναι ασφαλώς τυχαία (…Τα -λίγο ώς πολύ- γνωστά στοιχεία για τον Ισημερινό, εμπλουτισμένα με δηλώσεις οικονομολόγων και πολιτικών, καθώς και με οξυδερκείς επισημάνσεις, συνόψισε ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου, στην εξαιρετική εκπομπή του στον «Σκάι». Τι κρίμα, τέτοιες δημοσιογραφικές προσεγγίσεις να μην έχουν και τηλεοπτικό βήμα) *** Θαυμαστή η καταγγελτική άνεση του κ. Χωμενίδη (συνέντευξη στην «Ε»). Του έμεινε από τότε που ήταν λογογράφος του κ. Γ. Παπανδρέου…

www.youtube.com/watch

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
Δεν έχει αξιολογηθεί

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις