ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


Αυτό το διάγραμμα αποκαλύπτει τί έγινε όντως σήμερα στην Ευρώπη ... και δεν ήταν καλό
1014 αναγνώστες
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011
18:39


Τα σπρεν της Ιταλίας σήμερα κατέγραψαν μεγάλη πτώση και αυτό έδωσε μία αίσθηση αποκλιμάκωσης της κρίσης αλλά στην πραγματικότητα αυτό που συνέβη στην ευρωπαϊκή αγορά ομολόγων ήταν πολύ διαφορετικό. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα παρενέβη αγοράζοντας ιταλικά ομόλογα και ξοδεύοντας όλη της τη δύναμη στο να εμποδίσει την εκτόξευση του επιτοκίου του 10ετούς ομολόγου της Ιταλίας στο 8%, κάτι που θα έστελνε το μήνυμα στις αγορές ότι η πτώχευση θα ήταν αναπόφευκτη.

Η ΕΚΤ, ωστόσο, δε μπορεί να αγοράσει ομόλογα όλων των κρατών της ευρωζώνης και την ίδια ώρα που τα σπρεντ της Ιταλίας κατέγραφαν πτώση αυτά της Γαλλίας απογειώνονταν σε νέο ευρωπαϊκό ιστορικό υψηλό αποκαλύπτοντας τί συνέβη όντως στην Ευρώπη σήμερα.

Είτε θέλουν να το παραδεχτούν οι πολιτικοί αξιωματούχοι είτε όχι η μόλυνση έχει μεταδοθεί στη Γαλλία και προς το παρόν παραμένει μία γρίπη. Αν, ωστόσο, η Ιταλία 'πέσει' τότε η Γαλλία θα περάσει πνευμονία.

XrimaNews.gr

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
3 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις