ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


Συνεργασία Ελλάδας - Ισραήλ λόγω κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου στη Μεσόγειο
811 αναγνώστες
Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011
13:40

  Επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί την Τρίτη ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Ντάνι Αγιαλόν. Σύμφωνα με την εφημερίδα Jerusalem Post, σκοπός της επίσκεψης του κ. Αγιαλόν είναι η συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ στον ενεργειακό τομέα και συγκεκριμένα το σχέδιο για κοινές έρευνες για φυσικό αέριο στη Μεσόγειο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών Σταύρο Δήμα.

«Η Ελλάδα είναι μια στρατηγικής σημασίας χώρα, λόγω της εγγύτητάς της σε μας στην Ανατολική Μεσόγειο και κυρίως λόγω της ύπαρξης πετρελαίου και φυσικού αερίου» δήλωσε στην εφημερίδα ο κ. Αγιαλόν.

«Θα συζητήσουμε για το πώς θα αναδείξουμε την Ελλάδα και την Κύπρο σε κέντρα διανομής φυσικού αερίου από το Ισραήλ στην Ευρώπη, η οποία πρέπει να διαφοροποιήσει τις πηγές της» πρόσθεσε.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, ο οποίος είχε εμπλακεί σε διπλωματική διαμάχη με την Τουρκία πριν δύο χρόνια, δήλωσε ότι οι συνομιλίες Ιερουσαλήμ και Αθήνας για συνεργασία στον τομέα της ενέργειας δεν θα έχουν καμία επίπτωση στην Τουρκία.

«Η ενίσχυση των δεσμών των δύο χωρών έχει στόχο να συνεισφέρει θετικά στην περιοχή και όχι να στραφεί εναντίον άλλων» τόνισε ο κ. Αγιαλόν.

Κατά τις ίδιες, πάντα, πληροφορίες, εκτός από τον Σταύρο Δήμα, ο κ. Αγιαλόν θα συναντήσει και άλλα μέλη της κυβέρνησης, καθώς και εκπροσώπους της εβραϊκής κοινότητας.

 

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
Δεν έχει αξιολογηθεί

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις