ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


Ποιος είναι ο 'trader' που προέβλεψε την καταστροφή στο Ράδιο Αρβύλα;
984 αναγνώστες
Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011
16:55

 

www.greektube.org/content/view/156821/2/

 

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Ελλάδα ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλλα με έναν trader που προέβλεπε το τέλος του κόσμου και που εξηγούσε ότι δεν υπάρχουν κυβερνήσεις αλλά πως η μοναδική κυβέρνηση είναι η Goldman Sachs.Το βίντεο είχε προβληθεί από το BBC πριν μερικούς μήνες και είχε προκαλέσει αίσθηση και στη Βρετανία.

Αυτό, ωστόσο, που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό στην Ελλάδα είναι πως τις επόμενες ημέρες το BBC δέχτηκε χιλιάδες αιτήματα για το κατά πόσο ο συγκεκριμένος trader ήταν πράγματι ειδικός στις αγορές, αν είχε κάπου δημοσιευμένες αναλύσεις, αρθρογραφία, προβλέψεις, βιβλία του, τί επάγγελμα έκανε κλπ.

Το θέμα απασχόλησε για 2-3 ημέρες τον αγγλικό τύπο καθώς τόσο χρειάστηκε για να γίνει γνωστό ότι ο Rastani δεν είναι παρά ένα γλυκό παιδί που ζει στο σπίτι της κοπέλας του, έχει αγάπη για τις επενδύσεις στο χρηματιστήριο αλλά μετά από 4 χρόνια προσπαθειών ο λογαριασμός του γράφει -10.000 λίρες, έχει μια μικρή με άσχετη με τα χρηματιστηριακά δραστηριότητα ατομική επιχείρηση με κεφάλαιο στο λογαριασμό της 900 λιρών Αγγλίας και τελικά όσα είπε για την Goldman ήταν αυτά που άκουσε στην τηλεόραση από άλλους ή που διάβασε στο ίντερνετ.

Αμέσως μετά η εφημερίδα Telegraph έκανε ένα θέμα με τον Rastani, ο οποίος και είπε τα εξής: "Με πλησίασε το BBC, εγώ είμαι ένα άτομο που αναζητώ την προσοχή. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που μιλώ γενικότερα. Αυτός είναι ο λόγος που συμφώνησα να πάω στο BBC. Μου αρέσει η προσοχή. Η επένδυση στο χρηματιστήριο είναι το χόμπι μου, όχι εργασία. Είμαι άνθρωπος που μιλώ. Μιλώ πολύ. Μου αρέσει η όλη ιδέα του να μιλάω δημόσια".

Ο Rastani λοιπόν κέρδισε την προσοχή που ήθελε και με το παραπάνω αν και στη συνέχεια στη Βρετανία έγινε αντικείμενο χλευασμού και πολλών αρνητικών σχολίων από το κοινό που ένιωσε ότι εξαπατήθηκε. Στην Ελλάδα, τώρα, το βίντεο μόλις έφτασε στο ευρύ κοινό με τη χτεσινή προβολή του στην πολύ δημοφιλή εκπομπή 'Ράδιο Αρβύλλα' οπότε ακόμη είναι πολύ νωπό.

XrimaNews.gr

Σχόλια

08/12 18:17  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Πάει ο παλιός καλός καιρός με το φαλακρό και τη ξανθομαλλούσα!..
Τώρα με τα "οικονομικά" ασχολούνται ο κάθε τυχάρπαστος. Όταν και στα <πρωϊνά αμελέτητα" παρακολουθήσετε προβλέψεις για την ισοτιμία της "Νέας Δραχμής" ΑΓΟΡΑΣΤΕ! Κλωνάρια ή Βόμβυκα (οι παλαιότεροι)...
09/12 07:48  jorgos
μπράβο στο BBC που ξέρει να επιλέγει τους σωστούς ανθρώπους. τρανταχτό παράδειγμα πως μπορεί να επηρασθεί η κοινή γνώμη
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
6 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις