ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


Ευεργετικό Δίκαιο ομολόγων για τους δανειστές & τεράστιες εξουσίες στο ΔΝΤ από το ΜΜΣ
617 αναγνώστες
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012
17:59

 

   

Ο Μόνιμος Μηχανισμός Στήριξης που αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το 2013 θα υποχρεώνει την έκδοση των νέων ομολόγων με Δίκαιο αντίστοιχο του Αγγλικού, καταργώντας τα εθνικά Δίκαια που ίσχυαν μέχρι στιγμής και λύνοντας έτσι ένα πρόβλημα που αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της ευρωπαϊκής κρίσης.
Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, πληροφορίες και έρευνα από το XrimaNews.gr ο ΜΜΣ θα κάνει υποχρεωτικό τα νέα ομόλογα να περιλαμβάνουν ρήτρες συλλογικής δράσης που θα επιτρέπουν την αναδιάρθρωση του χρέους πολύ δύσκολη και μόνο αν πληρούνται κριτήρια τα οποία θέτει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Με αυτόν τον τρόπο μονιμοποιεί το ρόλο του ΔΝΤ στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθιστώντας ένα εξωευρωπαϊκό όργανο ως μόνιμο Επόπτη των κρατών που χάνουν την εμπιστοσύνη τους από τις αγορές.
Οι ρήτρες συλλογικής δράσης θα συμπεριληφθούν από τον Ιανουάριο του 2013 ακυρώνοντας το μέχρι σήμερα δικαίωμα μιας χώρας μέλους της ευρωζώνης να καθορίσει η ίδια τους όρους σε μια ενδεχόμενη αναδιάρθρωση του χρέους της κάνοντας χρήση του εθνικού της Δικαίου.
 
XrimaNews.gr

 

 

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
Δεν έχει αξιολογηθεί

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις