ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


Greenpeace
733 αναγνώστες
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012
19:54

Greenpeace | Λογότυπο Facebook Twitter More...

Βίντεο Αυτόπτη Μάρτυρα

Οι ακτιβιστές μας αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε σούπερ μάρκετ σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και τοποθετούν αυτοκόλλητα «Μεταλλαγμένες ζωοτροφές;» σε συσκευασίες γάλακτος των εταιρειών ΔΕΛΤΑ, ΟΛΥΜΠΟΣ, ΜΕΒΓΑΛ και ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ!
Τυχαία δειγματοληψία της Greenpeace αποκάλυψε ότι αυτές οι 4 εταιρείες χρησιμοποιούν ζωοτροφές έως και 90% θετικές στα μεταλλαγμένα. Με δεδομένο ότι η έρευνα μας αφορά τυχαία δείγματα ζωοτροφής και ότι όλα τα δείγματα που περιείχαν σόγια βρέθηκαν μεταλλαγμένα, το πρόβλημα είναι τεράστιο και δεν αφορά 'μερικές' φάρμες!
Στόχος της Greenpeace δεν είναι τα ίδια τα σούπερ μάρκετ, αλλά οι εταιρείες ζωικών προϊόντων που έχουν την ευθύνη να εξασφαλίζουν ότι τα ζώα, από τα οποία παράγονται τα προϊόντα τους, εκτρέφονται με μη μεταλλαγμένη ζωοτροφή.
Καλούμε όλες τις εταιρείες ζωικών προϊόντων, να σταματήσουν τις εισαγωγές μεταλλαγμένων ζωοτροφών που κοστίζουν περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο και να στραφούν άμεσα στην καλλιέργεια ντόπιας καθαρής ζωοτροφής που θα τονώσει την ανάπτυξη της χώρας και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.
Tι άλλο μπορώ να κάνω;

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
4 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις