ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


Η Ελλάδα θα φερθεί αμείλικτα σε όσους δε συμμετάσχουν στο PSI
954 αναγνώστες
Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012
20:18

 

Τρίτη, 06 Μάρτιος 2012 21:51
 
XRIMANEWS.GRΓια πρώτη φορά στη μοντέρνα οικονομική ιστορία η Ελλάδα απείλησε με πτώχευση όσους ιδιώτες πιστωτές δε συμμετάσχουν στο PSI σε μία ένδειξη ότι ο Υπουργός Οικονομικών κ. Βενιζέλος ακολουθεί πράγματι τις συμβουλές της νομικής εταιρίας που εκπροσωπεί επισήμως την Ελλάδα στις διαπραγματεύσεις για την αναδιάρθρωση του χρέους της κάτι που αν έκανε και η προηγούμενη κυβέρνηση τα πράγματα δε θα είχαν φτάσει στο καταστροφικό σημείο που βρίσκονται σήμερα.
Η απειλή εκτοξεύτηκε κυρίως προς τους κατόχους ομολόγων σε αγγλικό Δίκαιο, οι οποίοι και αντιπροσωπεύουν το 14% των ιδιωτών πιστωτών.
 
υπόλοιπο 86% η απειλή είναι ότι θα ενεργοποιηθούν οι ρήτρες συλλογικής δράσης και η συμμετοχή τους θα γίνει αναγκαστική.
XrimaNews.gr με πληροφορίες από FT

 

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
1 ψήφος

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις