ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ!!! ΛΑΘΟΣ ΛΥΣΗ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
1277 αναγνώστες
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012
18:25

Όσοι έχετε ξαναλάβει αυτό το μήνυμα, ξαναδιαβάστε το και ξαναστείλετέ  το! Έχετε προωθήσει μια τραγική παραπληροφόρηση που δεν βοηθάει κανέναν (εκτός από τους δημοκρατικούς δικτάτορες μας)!!!!!
 
 
Tι παίρνουν οι βουλευτές..και τι πρέπει να τους δώσουμε εμείς:
 
1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ!
2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ.
3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα.
4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο.
5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά...!!!
6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ.
7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν.
8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές.
9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως.
10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. (Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο).
11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες.
12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους.
13. Τηλεφωνική ατέλεια.
14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους.
15. Δωρεάν διόδια.
16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ..... ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ...!!!!


ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ 51% ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ. ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Η ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΛΑ. (ΤΟ ΝΟΜΟ) *
 
*Εδώ πρέπει να γίνει μια σημαντική διόρθωση: Για να προστατευθούν τα καθικάκια, άλλαξαν τον νόμο περί λευκών ψηφοδελτίων με τον νόμο 3434/2006. Έκτοτε και με αντισυνταγματικό τρόπο τα λευκά ψηφοδέλτια δεν προσμετρούνται και είναι άκυρα!!!
Ο μόνος τρόπος για να αποκαθηλωθούν τα καθικάκια λοιπόν παραμένει η έγκυρη ψήφος σε άσχετο κόμμα/υποψήφιο (άσχετο σε ότι αφορά τη δημοτικότητά του, αποκτηθείσα μέσω των γνωστών καναλιών διαφήμισης πολιτικών προσώπων και κομμάτων). Αν θα έχετε παρατηρήσει τα ψηφοδέλτια είναι πάρα πολλά. Συνεπώς, απλά διαλέγετε ένα στην τύχη ένα και το ρίχνετε (φυσικά να μην ανήκει σε κανένα μαζικά διαφημιζόμενο κόμμα). Και αυτό διότι για να εισέλθει ένα κόμμα (ή ένας υποψήφιος) στη Βουλή θα πρέπει να λάβει το 3% των έγκυρων ψηφοδελτίων. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν τα ψηφοδέλτια είναι σύνολο 200 και τα 100 είναι λευκά ή/και άκυρα, σημαίνει ότι για να εισέλθει ο υποψήφιος στη Βουλή θα πρέπει να λάβει 3 ψήφους!
 
Αν (και τονίζω ΑΝ) λοιπόν το επίπεδο συνειδητοποίησης και ευφυΐας του Ελληνικού λαού σαν σύνολο έχει καταφέρει να ξεπεράσει αυτό του κοινού πιθήκου (χωρίς να θέλω να υποτιμήσω των πίθηκο, απλά λόγω του εξελικτικού σημείου στο οποίο βρίσκεται, έχει την ευφυΐα για πιο περίπλοκες εργασίες, αλλά δεν διαθέτει την αναλυτική σκέψη και την κριτική ικανότητα που απαιτείται για να καταλάβει ότι αυτοί που ψηφίζει τόσο καιρό του έδωσαν 10 για να του πάρουν πίσω 100), θα πρέπει απλά να φροντίσουμε όλοι να φτάσει αυτή η σημαντικότατη πληροφορία σε όλους. Δυστυχώς η συγκεκριμένη πληροφορία ενώ είναι ελεύθερα διαθέσιμη σε όλους, διαστρεβλώνεται και αποκρύπτεται παθητικά με τη γνωστή μέθοδο του «ωχαδερφισμού» (Ωχ αδερφέ, θα κάθομαι να ψάχνω την εκλογική νομοθεσία τώρα. Αφού μου το είπε ο άλλος, κάτι θα ξέρει). Βολεύει αυτό αν βιάζεται/βαριέται κανείς ε? Που να φανταστεί ότι συμβάλλει στην καταστροφή επειδή βαριέται να επιβεβαιώσει το αληθές των λεγόμενων του φίλου του του Χ.
 
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ, ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!
 
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΞΟΥΝ, Ή ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΝΟΥΝ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ «ΑΠΟΧΗ» ΚΑΙ «ΛΕΥΚΟ». (δεν βλέπαμε στην τηλεόραση στις προηγούμενες εκλογές τις διάφορες συνεντεύξεις με τους διαφόρους αμόρφωτους να λένε ότι θα πάνε για καφέ αντί για να ψηφίσουν, διότι έτσι θα έβλαπταν δήθεν τα κυρίαρχα κόμματα.? Αυτές τις συνεντεύξεις τις είχαν διαλέξει! Σαφώς και υπήρχαν φωνές που έλεγαν τα σωστά.)
 
ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Η ΑΠΟΧΗ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΚΥΡΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΥΡΗ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ.
 
Για όσους φοβούνται μην βγει κανένας άσχετος κατά λάθος: Μπορεί να είναι χειρότερος των υπαρχόντων (ασχέτων.)?
Για όσους βιαστούν να ρωτήσουν τι θα γίνει μετά (επειδή αυτοί έχουν λύσει όλα τα υπόλοιπα και έφτασαν κιόλας στο «μετά»): Δεν γνωρίζω. Σίγουρα όμως θα έχει περάσει επιτέλους το μήνυμα ξεκάθαρα και δεν θα μπορεί να διαστρεβλωθεί από τα κανάλια.
 
Και τέλος, όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών, καλό θα ήταν να διαβάσουν όλοι τον εκλογικό νόμο που θα είναι τότε σε ισχύ, ώστε να αποφασίσουν μόνοι τους πιο είναι ο σοφότερος τρόπος να ψηφίσουν!!!!!!

Σχόλια

15/03 21:20  ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ
Αν θέλουμε να ακριβολογήσουμε, τότε εκτός από τη συμμετοχή στις εκλογές και την έγκυρη ψήφο μας, καλό θα ήταν να επιλέξουμε και ένα κόμμα που θα μπεί στη βουλή, καθώς οι ψήφοι που θα πάρουν κόμματα με ποσοστό μικρότερο του 3%, καταλήγουν bonus στο πρώτο κόμμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ !
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
9 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις