ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


Τσίπρας - Καμμένος πνέουν τα λοίσθια κατά Mega
512 αναγνώστες
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012
23:15

Τουλάχιστον τα βρίσκουν και κάπου...

Ζούμε MEGAλες στιγμές! Τρέχουν να κρυφτούν στο κανάλι της Μεσογείων καθώς τους πήρανε χαμπάρι.

Μετά την μούτζα του Τσίπρα προς το Megaλο κανάλι σειρά πήρε και ο Καμμένος.

Σε σφοδρή επίθεση με βαριές κατηγορίες κατά "ορισμένων τηλεοπτικών σταθμών" για "φασιστικούς αποκλεισμούς" προχώρησε μέσα από την εκπομπή του Γ.Παπαδάκη στην ΑΝΤ1 ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π.Καμμένος, σήμερα το πρωί. Δεν κατονόμασε αλλά... "φωτογράφησε"το MEGA καταγγέλοντας "το σύστημα των ελεγχόμενων ΜΜΕ για τα οποία ένα κόμμα που στις δημοσκοπήσεις έχει εκλογική επιρροή 7-11% απλά δεν υπάρχει"!

Προειδοποίησε μάλιστα ότι "δεν θα περάσει ο φασισμός των αποκλεισμών και της μονολιθικής ενημέρωσης". Σε ανάλογες καταγγελίες προχώρησε χθες και ο Α.Τσίπρας, ευθέως αυτός, κατά του MEGA.

Η επιστολή Τσίπρα:

Με επίσημη ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε την πρόσκληση του Μεγάλου Καναλιού για να εμφανιστεί ο πρόεδρος του κόμματος και να δώσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού:

«Με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε ότι μετά από 1,5 χρόνο αποκλεισμού του Αλέξη Τσίπρα από κάθε ενημερωτική και ειδησεογραφική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, ο Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε πρόσκληση να παρευρεθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Είμαστε βέβαιοι ότι η πρόσκληση αντανακλά την προσήλωση των δημοσιογράφων του σταθμού στην πλουραλιστική ενημέρωση και όχι στην προεκλογική υποχρέωση για στοιχειώδη τήρηση των προσχημάτων. Εντούτοις, ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί».

«Στη ζωή, αλλά και στην πολιτική, η αξιοπρέπεια έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και αξία από λίγα λεπτά τηλεοπτικού χρόνου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η απάντηση του Mega

Η αντίδραση του τηλεοπτικού σταθμού ήρθε μέσω της ιστοσελίδας aixmi.gr που ανήκει στο διευθυντή ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού, Χρήστο Παναγιωτόπουλο. Στο κείμενο που δημοσιεύεται εκεί, αναφέρεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «εμφανίστηκε για τελευταία φορά το καλοκαίρι του 2011 - πριν από 10 μήνες».

Λίγο πιο κάτω αναφέρεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας «διαμαρτύρεται γιατί δεν έχει προσκληθεί ο ίδιος στο στούντιο του σταθμού. Φροντίζει, μάλιστα, να «φουσκώσει» -όπως όλοι οι πολιτικοί- τα πράγματα, κάνοντας 18 τους 10 μήνες».

Στο ίδιο δημοσίευμα υπενθυμίζεται  επίσης «ότι παρόμοια στάση απέναντι στο Mega είχε τηρήσει ο Κώστας Καραμανλής στην προεκλογική περίοδο του 2007 και ο Γιώργος Παπανδρέου στην προεκλογική περίοδο του 2009».

H απάντηση του Τσίπρα μέσω facebook

Η συνέχεια της αντιπαράθεσης δόθηκε μέσω του facebook. Σειρά να απαντήσει είχε ο Αλεξης Τσίπρας, ο οποίος και  έγραψε: «Γνωρίζουμε πολύ καλά τη δύναμη των μέσων ενημέρωσης, αλλά εξ ίσου καλά γνωρίζουμε τη δύναμη της δικής μας αλήθειας που έχει διαχυθεί παντού με τη δική μας παρουσία, με τη δική μας φωνή, με τους δικούς μας κοινωνικούς αγώνες. Όλος ο καιρός μπροστά μας για να διαπιστώσουμε ότι ο σταθμός του MEGA έχει διάθεση να υπάρξει αντικειμενικός και δεν ακολουθεί απλώς τους προεκλογικούς κανόνες του ΕΣΡ».
planet-greece

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
Δεν έχει αξιολογηθεί

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις