ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑ!!!
839 αναγνώστες
Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012
00:23

ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ZOUGLA.GR ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΙΓΜΑ

-ΟΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΔ!
-ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
-ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΝΔ.ΑΝΟΔΟΣ ΚΚΕ.
-ΟΛΗ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
 
ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΚΑΘΩΣ 1]ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΙΓΜΑ,2]ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ 3]ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΦΑΝΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ Η' ΚΟΜΜΑ.
ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΕ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,ΕΝΑ ΣΕ ΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕ ΔΕΙΓΜΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΥΣΙΚΑ.
 
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ,ΛΟΙΠΟΝ,ΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ [ΔΕΙΓΜΑ ΣΧΕΔΟΝ 8.000 ΠΟΛΙΤΩΝ!]ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ...
ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ ΜΕ 14,8%,ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΝΔ ΜΕ 13,3% ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ 11%
ΕΠΕΙΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ 8,1% ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ 7,9%.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 6,3% ΚΑΙ Η ΔΗΜ.ΑΡ. ΜΕ 5,3%.ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΜΕ 3,7% ΕΝΩ ΕΚΤΟΣ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟΣ[!} ΜΕ 0,9%,Η ΝΤΟΡΑ ΜΕ 1,7% ΚΤΛΠ.
 
ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΙΓΜΑ [19.425 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!]ΣΤΑ ΜΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΕΔΙΝΑΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.
ΕΔΩ,ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 20,7%!.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΝΔ ΜΕ 10,5% ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ 9,9% ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ 9,4 ΕΝΩ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 8,8%.ΕΚΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ 8,4% ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ 1,9% ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΕ 2% ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΜΕ 1,5% ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ 1,9%.
 

 

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
Δεν έχει αξιολογηθεί

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις