ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


Κεραυνοί Α.Τσίπρα κατά Α.Μέρκελ - "Έτσι την έμαθαν..."
636 αναγνώστες
Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012
17:45

Καταιγίδα Α.Τσίπρα εξαπολύθηκε κατά της καγκελαρίου της Γερμανίας Α.Μέρκελ για την απίστευτη πρκλήσή της να ζητήσει ... δημοψήφισμα στο εσωτερικό μιας άλλης χώρας (!) για να αποφασιστεί για θέμα εθνικής της κυριαρχίας!

"Η κ. Μέρκελ έχει συνηθίσει να απευθύνεται στην πολιτική ηγεσία της Ελλάδας σαν να πρόκειται για χώρα-προτεκτοράτο και αυτό το δικαίωμα της το έχουν δώσει ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Σαμαράς με τη στάση τους και τις επιστολές τους", σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας για την πρόταση της Γερμανίδας καγκελάριου περί διενέργειας δημοψηφίσματος μαζί με τις εκλογές. "

"Ωστόσο ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε βέβαιος πως την απάντηση θα της την δώσει ο ελληνικός λαός στις 17 Ιουνίου. Ο ελληνικός λαός θα δώσει στην κ. Μέρκελ αρνητική απάντηση στις εκλογές της 17ης Ιουνίου και θα βάλει τέλος στα μνημόνια της λιτότητας, της υποτέλειας και της αναξιοπρέπειας, ανοίγοντας το δρόμο για προοδευτικές εξελίξεις σε ολόκληρη την Ευρώπη, τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ" κατέληξε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σιγά μην άφηνε να του ξεφύγει τέτοιο δώρο... 

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
Δεν έχει αξιολογηθεί

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις