ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


Παπακωνσταντίνου: το νέο μέλος της Λέσχης Bilderberg
770 αναγνώστες
Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012
14:11

 Διαβάστε για την συμμετοχή του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου στη φετινή σύνοδο της λέσχης Bilderberg στις Η.Π.Α.

 

Στην Ελλάδα χαρακτηρίστηκε «ο χειρότερος υπουργός Οικονομικών». Στην ιστορία του τόπου o Γιώργος Παπακωνσταντίνου θα συνοδεύεται από το πλούσιο αρνητικό βιογραφικό του: μνημόνιο, ΔΝΤ, εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, άγρια λιτότητα, καταστρατήγηση εργατικών δικαιωμάτων, φτώχεια, πείνα. Θα περίμενε κανείς ότι με την οργή του λαού εναντίον του, με την αποτυχία του μνημονίου, με την τροπή που έχουν πάρει πια τα πράγματα, θα είχε μπει στο περιθώριο. Κι όμως. Eίναι το… καλό παιδί των ισχυρών του πλανήτη.

Στη φετινή σύνοδο της Λέσχης Bilderbergο πρώην «τσάρος» της οικονομίας θα είναι το νέο μέλος. Θα τον υποδεχτούν οι άνθρωποι που καθορίζουν τις τύχες όλου του κόσμου με φιλικά χτυπήματα στην πλάτη. Θα τους κάνει απολογισμό των πεπραγμένων του. Θα γευματίσει μαζί του, θα πιουν κονιάκ καπνίζοντας πούρα, θα συνεχίσουν τη συζήτηση για το παρελθόν, για το παρόν, για το μέλλον της παγκόσμιας οικονομίας.

Τί έχει να προσφέρει ο Γιώργος Παπακωνστανίνουσε αυτή τη σύνοδο; Εύκολα εξάγεται το συμπέρασμα: πολύτιμη εργαστηριακή πείρα.

Το εργαστήριο που ονομάζεται «ελληνική κοινωνία» κατέδειξε ότι το πείραμα μπορεί να πετύχει: βομβαρδισμός με τρόμο, αρπαγή, μέτρα, ενοχή, τρόμο, αρπαγή, ξανά μέτρα. Και οι πολίτες σοκαρισμένοι και καθηλωμένοι από το φόβο και την ενοχή να ανέχονται.

Στην Ελλάδα όλοι χαρακτηρίζουν τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου«αποτυχημένο». Δεν υπάρχει πιο τρανή απόδειξη, απο τη συμμετοχή του στο συγκεκριμένο κλαμπ ότι είναι απολύτως επιτυχημένος.

H γνωστή ελληνική «ομάδα Bilderberg» , ετοιμάζεται για την φετινή συνάντηση της κλειστής – κατ’άλλλους «σκοτεινής» – Λέσχης Bilderberg, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαΐου μέχρι τις 3 Ιουνίου στο Shantilly της πολιτείας Virginia των Η.Π.Α. . Ποτέ και τίποτα δεν έχει διαρρεύσει για το τι συζητείται μέσα στην Λέσχη.

Στη συνάντηση αυτή φέτος θα παρευρεθούν -μεταξύ άλλων- ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι, η βασίλισσα της Ολλανδίας Βεατρίκη, η αφρόκρεμα των Βρυξελλών με επικεφαλής τον Ιωακείμ Αλμούνια, ο Ξαβιέ Σολάνα, ο πρόεδρος της Deutsche Bank Ιωσήφ Άκερμαν, ο Μπιλ Γκέιτς πρόεδρος της Microsoft, o Χένρυ Κίσσινγκερ κ.ά..

Να υπενθυμίσουμε ότι η Λέσχη ανήκει στο ίδιο δίκτυο επιρροής με την Τριμερή Επιτροπή και το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, και μάλλιστα πολύ από τους συμμετέχοντες πηγαίνουν και στις τρεις οργανώσεις όπως ο David Rockfeller, και ο Bαρόνος Rothchild για πολλούς οι πραγματικοί οργανωτές των συνεδριάσεων αυτών και για άλλους οι πραγματικοί κυρίαρχοι του πλανήτη, αφού έμμεσα ή άμεσα, ο μισός πλανήτης εργάζεται για τις οικογένειές τους.

Κατά τις συζητήσεις είθισται να μην τηρούνται πρακτικά και όσα κείμενα διανέμονται θεωρούνται απόρρητα και ειδικού χειρισμού.

 

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
1 ψήφος

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις