ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


Κανένας πολιτικός δε λέει όλη την αλήθεια για το μνημόνιο!
694 αναγνώστες
Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012
13:05

Είναι προφανής αυτή η διαπίστωση και προφανέστερη είναι μια άλλη,ακόμη πιο δυσάρεστη πως κανένα πολιτικό κόμμα δεν μπορεί να εγγηθεί ότι δε θα βγούμε από την Ευρωζώνη.Όσα κόμματα ισχυρίζονται πως η τήρηση του μνημονίου και των εφαρμοστικών νόμων εγγυώνται την παραμονή μας στην ευρωζώνη,προφανώς δεν μπορούν να πείσουν ούτε τον πλέον αφελή ψηφοφόρο,αφού δεν υπάρχει πρωτογενής παραγωγή και το κυριότερο,ανάπτυξη,όπως προβλέπει το μνημόνιο. Αντίθετα,η έξοδος από το μνημόνιο θα προκαλέσει τον αιφνίδιο θάνατο της οικονομίας και την επιστροφή στη δραχμή. Επομένως,με αυτές τις προοπτικές,διαλέξτε τον τρόπο της πτωχοποίησης που σάς ταιριάζει καλύτερα! Εκτός κι αν...υπάρχουν περιθώρια συννενόησης όλου του πολιτικού προσωπικού την 18η Ιουνίου,όταν η ανάγκη να λέγονται ψέμματα θα έχει τελειώσει! 

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
2 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις