ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ - Posting and Sharing links!
1934 αναγνώστες
Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2008
19:57

http://ucash.in/r/1173

Κάνετε χρήματα ταχυδρομώντας και μοιράζοντας τους σελλιδοδείχτες σας (bookmarks) συνδέσεις σας!
Το Ucash μετατρέπει τις συνδέσεις σας σε πληρωμένες συνδέσεις αμέσως.
Παραπέμψτε τους φίλους, και κερδίστε χρήματα.

Τι είναι Ucash.in;
Τα καθημερινά εκατομμύρια των συνδέσεων ταχυδρομούνται στα φόρουμ, ηλεκτρονικά ταχυδρομεία, συνομιλίες, κοινωνικά δίκτυα και ιστοχώροι.
Το Ucash.in παρέχει τη δυνατότητα να συνδυαστούν τρεις σημαντικές πτυχές, κοινωνικό, μια υπηρεσία url που μετατρέπει το μακροχρόνιο url συνδέει στις πιό σύντομες συνδέσεις url, και το μία υπηρεσία που μετατρέπει τις υπάρχουσες συνδέσεις σας και τις νέες συνδέσεις σε μετρητά!
Υπέροχο για τα bloggers, χρήστες φόρουμ, webmasters, και άλλους. Το Ucash.in το καθιστά εύκολο και απλό να πληρώνεσαι για την ταχυδρόμηση και τη διανομή των συνδέσεων.

Κοινωνικό Bookmarking
Χρήση Ucash.in ως προσωπική bookmarking υπηρεσία για να σώσει τις αγαπημένες συνδέσεις σας on-line σε μια θέση. Ο σελιδοδείκτης συνδέει με τον αγαπημένους ιστοχώρο, τα άρθρα ειδήσεων, τη μουσική, classifieds, τις δημοπρασίες ή τους φίλους και σχεδιαγράμματα οικογενειακής τα κοινωνικά δικτύωσής σας. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες, αρκεί να κάνετε χρήση της φαντασία σας και συνδέουν ολόκληρο το Διαδίκτυο με Ucash!

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
4 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις