ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


Η Χρυσή Αυγή απάντησε. στον Γ. Ασμουσεν που θέλει μισθούς Βουλγαρίας στην Ελλάδα
593 αναγνώστες
Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012
22:16

XRIMANEWS.GR

Επιτέλους και κάποιος απάντησε από το ελληνικό Κοινοβούλιο στον απαράδεκτο Γιοργκ Άσμουσεν για την σύγκριση μισθών Ελλάδας και Βουλγαρίας: Επίθεση κατά της Τρόικας, η άφιξη της οποίας αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Αθήνα, εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή, με αφορμή τις δηλώσεις του μέλους του εκτελεστικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Γιόργκ Άσμουσεν, για μισθούς 3.000 στην Ελλάδα, ενώ στην Βουλγαρία παίρνουν 300 ευρώ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: "Η τρόικα και οι ευρωπαίοι τραπεζίτες δεν δικαιούνται να παριστάνουν τους τοποτηρητές, σε ένα κράτος ανεξάρτητο, όπως η Ελλάδα. Είναι παντελώς άσχετοι με το ελληνικό πρόβλημα, όπως απέδειξε και η χθεσινή δήλωση του τραγικού κ. Άσμουσεν, περί μισθού 3.000 ευρώ στο δημόσιο. Η προσπάθεια μετατροπής της χώρας μας σε Βουλγαρία όσον αφορά το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων πολιτών δεν πρόκειται να περάσει".

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
Δεν έχει αξιολογηθεί

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις