ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


Η ΠΡΩΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΤΙΜΩΝ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ SHOPSHAVE
1589 αναγνώστες
Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012
22:01

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Τώρα ναι, μπορούμε να βρούμε το φτηνότερο Supermarket στα βασικά προϊόντα καθημερινής χρήσης! Ξεπεράσαμε τα εμπόδια, βγάλαμε στην αγορά τους κατασκόπους μας και αυτοί μας λένε πώς μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα αγοράζοντας από το πιο οικονομικό Supermarket!
Σίγουρα αγοράζετε φρούτα, καφέ, αρτοσκευάσματα, είδη καθαριότητας, τρόφιμα, ποτά, χαρτικά και τόσα είδη. Το ξέρατε όμως ότι μπορείτε να εξοικονομείτε καθημερινά μέχρι και πάνω από 50% κάνοντας τις αγορές σας από το καταλληλότερο Supermarket; Το ξέρατε ότι στο ίδιο ακριβώς είδος μπορεί να υπάρχει τεράστια απόκλιση τιμών από Supermarket σε Supermarket; Αν όχι, μπορείτε να το διαπιστώσετε μέσα από το shopnsave.gr
Στο shopnsave.gr μπορείτε να ψάξετε είτε με το είδος που σας ενδιαφέρει είτε με τον κατασκευαστή του με την έξυπνη μηχανή αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να πλοηγηθείτε στις κατάλληλες κατηγορίες μέσω του αναλυτικού καταλόγου με τις κατηγορίες και υποκατηγορίες του.
Σε κάθε κατηγορία προϊόντος εμφανίζονται αυτόματα οι οικονομικότερες τιμές στα είδη της κατηγορίας αυτής. Αν θέλετε όμως μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένο Supermarket για να δείτε τις τιμές μόνο από αυτό το Supermarket καθώς και την απόκλισή τους από τον μέσο όρο τιμών της υπόλοιπης αγοράς! Παράλληλα, τόσο στο πρωτοσέλιδό μας, όσο και στις εσωτερικές σελίδες κάποιας κατηγορίας, θα βλέπετε με μια ματιά σε ποιά προϊόντα εξοικονομείτε τα περισσότερα χρήματα τόσο σε ποσοστό επί τοις εκατό όσο και σε απόλυτο χρηματικό ποσό.
Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε τη σελίδα "Οι καλύτερες προσφορές της αγοράς" http://shopnsave.gr/fthna_proionta.php όπου και εκεί βλέπετε σε καθημερινή βάση τις σημαντικότερες προσφορές της ημέρας που βρήκαμε για εσάς. Οι προσφορές αυτές ανακαλύπτονται από τους κατασκόπους μας χωρίς δελτία τύπου και διαφημιστικά φυλλάδια από τα Supermarkets. Έτσι ανακαλύπτετε το τι πραγματικά ισχύει και όχι το τι υποτίθεται ότι ισχύει...
Προσθέστε στο καλάθι το προϊόν που θέλετε και εκτυπώστε το ώστε να πάρετε μαζί σας τη λίστα αγορών για να τη χρησιμοποιήσετε στην επόμενη επίσκεψή σας σε κάποιο Supermarket.
Και όλα αυτά, χωρίς καν να χρειαστεί να κάνετε εγγραφή!
Συνεχώς ενημερώνουμε τα είδη μας και τις τιμές τους. Όσο περνάει ο καιρός θα βρίσκετε περισσότερες δυνατότητες στην ιστοσελίδα μας αλλά και περισσότερα είδη και κατηγορίες προϊόντων, αλλά και Supermarkets.
Σύντομα θα βρείτε εργαλεία να τοποθετείτε πληροφορίες και στην ιστοσελίδα σας!

Στο Shop n' Save ελέγχουμε τις τιμές με σκοπό να σας παρουσιάζουμε τα φτηνότερα προϊόντα ανά Supermarket.Μια νέα μας λειτουργία αποτελεί η εύρεση των ΦΤΗΝΟΤΕΡΩΝ προϊόντων ενός supermarket σε σύγκριση με τα υπόλοιπα Supermarket.

Με αυτή τη λειτουργία θα βλέπετε σε ποιό supermarket είναι πιο συμφέρον να κάνετε τις αγορές σας. Ταυτόχρονα μπορείτε να βλέπετε το κάθε supermarket σε ποιά κατηγορία προϊόντων είναι φτηνότερο. Έτσι για παράδειγμα, μπορείτε να πάτε στο τάδε supermarket να αγοράσετε απορρυπαντικά και στο δείνα supermarket να αγοράσετε τρόφιμα γιατί το τάδε είναι φτηνότερο στα απορρυπαντικά και το δείνα στα τρόφιμα αν συγκριθούν με όλα τα υπόλοιπα supermarkets.

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
4 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις