ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET
1280 αναγνώστες
Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2008
20:53

Το   http://bux.to/?r=takotime  είναι ενα διαφημιστικό site που σας πληρώνει για να βλέπετε τα websites που διαφημίζονται σε αυτό! Απλά κάνετε κλικ σε μια διαφήμιση, περιμένετε 30 δευτερόλεπτα και κερδίζετε χρήματα. Επιπλέον κερδίζετε χρήματα για τα κλικς που κάνουν όσοι συστήθηκαν απο εσάς στο bux.to!

Παράδειγμα

Κάνετε εσείς 10 κλικ την ημέρα απο αυτό κερδίζετε 0.10$

20 άτομα που έχετε συστήσει κάνουν 10 κλικ την ημέρα, απο αυτό κερδίζετε 2.00$

Δηλαδή την ημέρα κερδίζετε 2.10$ ή αλλιώς 63$ το μήνα κάνοντας κλικ και προτείνοντας το bux.to στους φίλους ή επισκέπτες της σελίδας σας!

Άν τώρα συστήσετε περισσότερους απο 20 τα κέρδη πολλαπλασιάζονται!

Στο Mystats μπορείτε να δείτε τα κέρδη σας και άλλες πληροφορίες όπως τα άτομα που έχετε συστήσει

Πατάμε στο Surf Ads για να εμφανιστεί ο κατάλογος με τις ενεργές διαφημίσεις, πατάμε μια φορά την κάθε μία (εμφανίζονται καινούριες κάθε μέρα) και περιμένουμε 30 δευτερόλεπτα στην κάθε σελίδα που εμφανίζεται, μόλις εμφανιστεί το ν ο λογαριασμός μας έχει πιστωθεί και μπορούμε να κλέισουμε την σελίδα.

Όταν φτάσετε τα 10$ ή παραπάνω μπορείτε να πληρωθείτε.Κάνοντας μερικά κλικ την ημέρα και κυρίως προτείνοντας το site σε άλλους, υπάρχει μεγάλη δυνατότητα κέρδους.

Καλή σας επιτυχία για όποιον το δοκιμάσει ελπίζω μέσω εμένα που το προτείνω να το δοκιμάσετε και  να πετύχετε βγάζοντας χρήματα ,εγώ το έχω αρχίσει από χθές και είμαι αρκετά ικανοποιημένος σε σχέση με τα τόσα άλλα  προγράμματα του ίδιου είδους  που έχω δει στο internet να αυτοδιαφημίζοντε αυτό είναι ένα από τα καλύτερα γι αυτό και είμαι πολύ προσεχτικός στο blog αυτό για το τι να προτείνω στους υπόλοιπους.Καλή τύχη και καλά κέρδη!

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
6 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις