ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


ΣΤΑ 5.000 ΕΥΡΩ ΟΙ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
887 αναγνώστες
Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012
20:54

Στα 5.000 ευρώ οι μηνιαίες αποδοχές των βουλευτών !

XRIMANEWS.GRΤην ώρα που οι Έλληνες πολίτες αγωνιούν μπροστά στην επερχόμενη δραματική συρρίκνωση στο εισόδημά τους με τα νέα μέτρα, οι πολιτικοί που καλούνται να τα ψηφίσουν, δεν… ανησυχούν καθόλου.
Η σκληρή λιτότητα που έρχεται για εκατομμύρια εργαζόμενους φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις υψηλές αμοιβές των «300» της Βουλής.
Αν και ψαλιδισμένη κατά 492 ευρώ, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό της Βουλής για το 2013, η μέση μηνιαία μεικτή αποζημίωση των 300 βουλευτών διαμορφώνεται στα 5.001 ευρώ (ετησίως 60.020 ευρώ).
Ο ακριβής υπολογισμός των βουλευτικών αποδοχών, πάντως, είναι ιδιαίτερα δύσκολος και απαιτεί σύνθετες διαδικασίες, δεδομένου ότι το τελικό ποσό διαμορφώνεται από συνυπολογισμό σειράς παραγόντων.
Για παράδειγμα, για κάθε συνεδρίαση θα λαμβάνουν 105 ευρώ.
Σύμφωνα, πάντως, με τον προϋπολογισμό της Βουλής, κόβονται τελείως τα επιδόματα Χριστουγέννων, Πάσχα και αδείας των βουλευτών.
defencenet.gr

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
1 ψήφος

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις