ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ"
806 αναγνώστες
Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2008
13:23

ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ
Το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ δημιουργήθηκε το 1993 από μία παρέα φίλων που είχαν ένα σοβαρότατο προσωπικό ενδιαφέρον για την αναπηρία και τις Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού. Η ψηφιακή του εκδοχή, το www.disabled.gr, δηλαδή, είδε για πρώτη φορά το φώς το 1985 ως Disabled Hellas σε ένα PC της εποχής που προσαρμόστηκε για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ανθρώπους με σοβαρές τετραπληγίες. Γύρω στα 1987 έγινε BBS και λίγο αργότερα μπήκε στο internet. Το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ έγινε μη κερδοσκοπική υποστηρικτική εταιρεία το 1997. Ο πυρήνας των συνεργατών του ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ είναι άμισθοι εθελοντές. Παρά τον εθελοντικό χαρακτήρα του ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ οι πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται είναι όλες επαγγελματικού επιπέδου και άκρως καινοτόμες.

Τέτοιες πρωτοβουλίες πρέπει να διαφημίζονται και να επιβραβέβονται από όλους μας διότι δείχνει πως μπορεί η τεχνολογία, σε συνάρτηση με την πρωτοβουλία κάποιων ανθρώπων, να βοηθήσει το κοινωνικό σύνολο!

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
6 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις