ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


Paidverts και τρελά κέρδη!
717 αναγνώστες
Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014
23:37

Τι είναι το Paidverts, πως δουλεύει, και πως κερδίζεις χρήματα; Είναι ένα από τα έγκυρα Sites ή απάτη; Το δοκιμάσαμε και αναλύουμε το πως λειτουργεί, πως πληρώνει και τι το διαφορετικό έχει από όλα τα άλλα PTC Sites!

Τι είναι το Paidverts;

Το Paidverts.com είναι σίγουρα μια αρκετά πρωτοποριακή ιδέα που για να υλοποιηθεί, χρηματοδοτήθηκε μέσω Crowd Funding και ουσιαστικά αποτελεί μια πλατφόρμα διαφήμισης που βασίζεται στην λογική των PTC Sites. Το Paidverts δίνει την ευκαιρία να διαφημίσεις το Blog, την ιστοσελίδα σου ή ακόμα και Affiliate Links, όπως και να επισκέπτεσαι τις ιστοσελίδες που διαφημίζουν άλλοι χρήστες ενώ συγχρόνως κερδίζεις χρήματα. Το κορυφαίο που έχει αυτή η ιστοσελίδα είναι ότι τα χρήματα που πληρώνεις για να διαφημιστείς, σου επιστρέφονται όλα πίσω αυξημένα κατά 55%. Το Paidverts μπορεί να χαρακτηριστεί και ως PTC, αλλά είναι το μόνο που πληρώνει δολάρια και όχι σεντς για κάθε κλικ! Επειδή όλα αυτά ακούστηκαν και σε εμάς αστεία, το δοκιμάσαμε για να βεβαιωθούμε αν όντως ισχύουν και τα παρουσιάζουμε στο παρακάτω βίντεο.

 

Πως λειτουργεί;

Στο Paidverts.com υπάρχουν δυο βασικά στοιχεία: Τα  BAP (Bonus Ad Points) και τα Paid Ads (πληρωμένες διαφημίσεις), τα οποία σχετίζονται άμεσα μεταξύ τους, καθώς όσο περισσότερα BAP έχει ένας χρήστης, τόσο μεγαλύτερης αξίας θα είναι και οι πληρωμένες διαφημίσεις που θα βλέπει.

Πληρωμένες διαφημίσεις (Paid Ads): Οι διαφημίσεις αυτές ανανεώνονται καθημερινά δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να τις κλικάρει και να κερδίζει άμεσα το ποσό που αναγράφουν. Το ποσό που μπορεί να κερδίσει κάποιος είναι ανάμεσα σε 4.01€ και 160.42€. Η αξία αυτή καθορίζεται από τον αριθμό των BAP που έχει ο χρήστης. Κάθε φορά που εμφανίζεται μια πληρωμένη διαφήμιση αφαιρείται από το λογαριασμό μας ο αντίστοιχος αριθμός των BAP, μέχρις ότου μηδενιστούν.

Paidverts Διαφήμιση $7,50

Bonus Ad Points (BAP): Καθημερινά ο κάθε νέος χρήστης μπορεί να αποκτήσει 400 BAP δωρεάν, ενώ μετά από κάποιο σημείο μέχρι 200 BAP κάνοντας μόνο κάποια κλικ στα αντίστοιχα εικονίδια. Πέρα από τα δωρεάν BAP, αν ένας χρήστης πληρώσει για να διαφημιστεί, τότε για κάθε 0.8€ θα κερδίσει 3100 BAP, τα οποία αντιστοιχούν ακριβώς σε 124.33€. Τα χρήματα αυτά επιστρέφουν όντως πίσω στην τσέπη μας αυξημένα κατά 55%, καθώς τα ποσά από τις πληρωμένες διαφημίσεις αυξάνονται δραματικά. Με αυτό τον τρόπο ο κάθε χρήστης μπορεί με ένα κλικ να κερδίσει κάποια δολάρια έως και μερικές δεκάδες δολάρια!

Paidverts 50 BAP

Παραδείγματα:

1. Έστω ότι ένας καινούριος χρήστης κάνει Login και παίρνει τα 400 BAP της ημέρας και πληρώνει 0.8€για να διαφημίσει την ιστοσελίδα του. Αμέσως αποκτάει 3500 BAP, δηλαδή 3100 από τη διαφήμισή του και 400 BAP που δικαιούται κάθε μέρα. Αν κάνουμε τους υπολογισμούς, ο χρήστης θα κερδίσει συνολικά 3500*0,0005= 1.4€ (1 BAP ισούται με 4.01€) μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς θα εμφανιστούν διαφημίσεις που συνολικά θα έχουν αυτή την αξία.

2. Έστω ότι με το ξεκίνημα ο ίδιος χρήστης βάζει 16.04€ σε διαφήμιση. Τότε προκύπτουν 3100 * 20= 62000 BAP. Τα οποία αντιστοιχούν σε 24.87€.

3. Αν υποθέσουμε ότι ο ίδιος χρήστης σκέφτεται να επενδύσει 80.21€ για να διαφημίσει εκτενώς κάποια ιστοσελίδα, τότε προκύπτουν 3100 * 100= 310.000 BAP, δηλαδή 124.33€.

 

Απάτη ή πληρώνει το Paidverts;

Για το λόγο ότι το Paidverts.com είναι μια καινούρια ιστοσελίδα, κάναμε μια δοκιμή επενδύοντας μόνο8.02€ σε διαφήμιση και αυτό αρκετές μέρες μετά το πρώτο μας Login στη σελίδα. Το αποτέλεσμα, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο που ετοιμάσαμε, δείχνει ότι το ποσό που φτάσαμε ήταν 14.2€ χωρίς να μηδενιστούν όλα τα BAP. Έπειτα δοκιμάσαμε να κάνουμε Cash out και προς ευχάριστη έκπληξή μας πληρωθήκαμε μέσω Paypal λίγες ώρες μετά την αίτηση πληρωμής. Δεδομένου ότι το Paidverts είναι αρκετά νέο δε μπορούμε να πούμε ότι το εμπιστευόμαστε αρκετά, αλλά το σίγουρο είναι ότι πληρώνει και στην ώρα του! Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε όλο και περισσότερα χρήματα στο Paidverts και θα δημοσιεύουμε τα ποσά που κερδίζουμε, καθώς και πως εξελίσσεται αυτή η μοναδική σελίδα!

 

Στρατηγική κέρδους - Τι προτείνουμε;

Όπως προαναφέραμε το Paidverts είναι αρκετά νέο και δεν ξέρουμε τι πορεία θα ακολουθήσει, αν και προς το παρών κινείται αρκετά ανοδικά και πληρώνει στην ώρα του. Η συμβουλή του Click Money είναι να επενδύσεις τόσα, όσα δε λυπάσαι να χάσεις ότι και να συμβεί, κάτι που ισχύει γενικά και όχι μόνο σε αυτή την ιστοσελίδα.

Η πιο ασφαλής τακτική είναι να επενδύσεις ένα ποσό και τη στιγμή που θα αυξηθεί και θα ξεπεράσει το αρχικό σου κεφάλαιο,  να το τραβήξεις πίσω στην Paypal σου και να επανεπενδύεις συνέχεια μόνο τα κέρδη. Κάθε φορά θα αυξάνονται κατά 55%, οπότε προκύπτει μόνο καθαρό κέρδος. Αν για παράδειγμα βάλει κάποιος 40.11€ θα κερδίσει συνολικά 621.64€. Από τη στιγμή που κάνουμε Cash out τα 40.11€,τότε θα μείνει υπόλοιπο 22.06€ στο λογαριασμό μας, το οποίο μπορεί να αυξάνεται κάθε φορά κατά 55% και να ακολουθεί αυτή την πορεία: 22.06€ -> 34,190.26€ -> 52.99€ -> 82,131.23€ -> 127.3€ ->197.32€ -> 3,058.47€ ->...

Μια άλλη τακτική είναι να ξεκινήσεις από κάποιο μικρό ποσό, έτσι ώστε να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του και κάθε φορά να αυξάνεις την επένδυση, κάνοντας cash out ανά διαστήματα. Με αυτό τον τρόπο μπορείς πολύ γρήγορα να φτάσεις σε ένα αρκετά μεγάλο ποσό χωρίς να διακινδυνεύεις τα πάντα. Όταν φτάσεις το επιθυμητό ποσό που προσβλέπεις, κάνεις Cash out όλα τα χρήματα και ξεκινάς πάλι από την αρχή έχοντας βάλει αρκετά λεφτά στην Paypal σου!

 

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
2 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις