ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


REBELTING
708 αναγνώστες
Πέμπτη, 8 Ιανουαρίου 2015
18:20

Bet on sports and win every time

 

Πως λειτουργεί η πλατφόρμα RebelBetting;

RebelBetting βήμα-βήμα

 

1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του RebelBetting, πραγματοποιήστε εγγραφή (Subscribe) και κατεβάστε (Download) την πλατφόρμα RebelBetting.

 rebelbetting sure bets

2. Αφού τελειώσετε με το κατέβασμα και την εγγραφή σας κάντε εγκατάσταση της πλατφόρμας RebelBetting στον υπολογιστή σας και ανοίξτε την.

 

3. Κάντε login με τα στοιχεία που επιλέξατε κατα την εγγραφή σας και θα οδηγηθείτε στην αρχική οθόνη της πλατφόρμας.

 

4. Στην αρχική οθόνη θα δείτε τα τρέχοντα arbs, δηλαδή όλους τους αγώνες που προσφέρουν σίγουρο κέρδος, τα ποσοστά τους καθώς και τα site στοιχημάτων που προσφέρουν τα συγκεκριμένα ποσοστά.

 

5. Επιλέξτε τον αγώνα που επιθυμείτε με ένα κλικ και κάντε κλικ στην επιλογή Bet, επάνω και αριστερά στην οθόνη σας.

sure bets

 

6. Με το που κάνετε κλικ στην επιλογή Bet ανοίγει ο Betting Browser της πλατφόρμας. Ο Betting Browser φορτώνει στην ίδια οθόνη όλα τα site στοιχημάτων που θα χρειαστείτε για τον αγώνα που επιλέξατε, στην σελίδα που βρίσκετε ο αγώνας για να ποντάρετε κατευθείαν.

sure bets arbitrage

 

7. Τώρα μένει να επιλέξουμε το ποσό που θα ποντάρουμε σε κάθε σημείο του αγώνα για να έχουμε σίγουρο κέρδος. Κάτω αριστερά στην οθόνη του Betting Browser βλέπουμε την επιλογή Total Stake και δίπλα ένα κουτάκι εισαγωγής που γράφει 100. Σβήνουμε το 100 και βάζουμε το ποσό που επιθυμούμε να διαθέσουμε για τον αγώνα που επιλέξαμε.

Αν το ποσό που εισάγαμε δεν βγάζει σωστό αποτέλεσμα (δηλαδή σίγουρο κέρδος σε όλα τα σημεία του αγώνα) πατάμε το +/- και το ποσό αυτόματα θα αλλάξει στο σωστό ποσό που βρίσκεται πιο κοντά στην αρχική μας επιλογή.

 

rebelbetting

 

8. Όπως βλέπουμε στον Betting Browser στα αριστερά μας υπάρχουν κουτάκια που μοιάζουν κάπως έτσι:

rebelbetting σιγουρο στοιχημα

Υπάρχει ένα κουτάκι για κάθε σημείο που πρέπει να ποντάρουμε στον αγώνα (π.χ. ένα κουτάκι για το 1, ένα για το Χ και ένα για το 2). Αφού εισάγουμε το ποσό της αρεσκείας μας στο Total Stake βλέπουμε πως τα νούμερα διπλα στην επιλογή Bet στο κάθε κουτάκι αλλάζουν. Το νούμερο που βλέπουμε στο κάθε κουτάκι είναι το ποσό που πρέπει να ποντάρουμε στο αντίστοιχο σημείο του αγώνα.

 

9. Αφού επιλέξουμε το ποσό που επιθυμούμε μένει να τοποθετήσουμε τα στοιχήματά μας.

 

10. Για να τοποθετήσουμε τα στοιχήματά μας έχουμε 2 επιλογές: α) Κάνουμε login μόνοι μας στα site στοιχήματος που χρειαζόμαστε εκείνη τη στιγμή ή β) Έχουμε αποθηκεύσει από πρίν στην πλατφόρμα RebelBetting όλους τους κωδικούς μας και μας κάνει login αυτόματα με το που ανοίγουμε τον Betting Browser (για να αποθηκεύσουμε όλους τους κωδικούς μας κάνουμε κλικ στην επιλογή Options πάνω δεξιά και στη συνέχεια κλικ στην επιλογή Bookmakers, εκεί εισάγουμε τους κωδικούς μας και η πλατφόρμα τους αποθηκεύει)

 

11. Αφού τοποθετήσουμε τα στοιχήματα μας μπορούμε να ηρεμήσουμε και να περιμένουμε απλώς να τελειώσει ο αγώνας για να εισπράξουμε τα κέρδη μας.

 

Σε καλή μεριά!

http://epilekton.blogspot.gr/

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
Δεν έχει αξιολογηθεί

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις