ΕΠΙΛΕΚΤΟΝ
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Σύνδεσμοι


Τι είναι η izocard και πως κερδίζω μέσω αυτής
813 αναγνώστες
Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015
09:35

Πως ψωνίζω μέσω της izocard?

Μόλις εγγραφείτε το σύστημα σας δίνει ένα μοναδικό αριθμό εγγραφής για να μπορούμε να ανιχνεύουμε  τα καταστήματα έχετε επισκεφτεί.

  •   2. Βρείτε το κατάστημα που σας ενδιαφέρει.

Ψάξτε να βρείτε το κατάστημα που σας ενδιαφέρει.

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ: Η izocard international είναι συνεργάτης με περισσότερα από 75,000 online καταστήματα σε όλο τον κόσμο.Προσπαθούμε να προσθέτουμε καθημερινός καινούργια καταστήματα που πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν την Ελληνική και Κυπριακή αγορά. Εάν ψωνίζετε από κάποιο κατάστημα που δεν το έχουμε στην ιστοσελίδα μας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να προσπαθήσουμε να το προσθέσουμε.

  • 3. Μετάβαση στο κατάστημα και αγορές προϊόντων.

Μόλις βρείτε το κατάστημα που θέλετε να ψωνίσετε κάνετε κλικ στον σύνδεσμο "Πήγαινε στο κατάστημα".

Με αυτό τον τρόπο καταγράφεται η μετάβαση σας στο κατάστημα  έγινε μέσω της izocard.Ψωνίστε κανονικά όπως συνηθίζετε να κάνετε.

  • 4. Καταγραφή αγοράς.

Εντός 10 ημερών η αγορά σας θα εμφανίζετε σαν pending (εκκρεμές) στον λογαριασμό σας. Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί η αγορά σας εντός 10 ημερών παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

  • 5. Επιβεβαίωση αγοράς.

Το κατάστημα μας επιβεβαιώνει ότι έχετε αγοράσει ένα προϊόν και η αγορά δεν είχε κανένα πρόβλημα. (π.χ επιστροφή, ακύρωση κτλ.). Το κατάστημα μας πληρώνει προμήθεια.

  • 6. Επιστροφή μετρητών.

Μόλις συμπληρώσετε το ποσό των 30€ μπορείτε να κάνετε ανάληψη. Μπορούμε να σας στείλουμε χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό (Ελλάδα και Κύπρο) η στον λογαριασμό σας στην paypal.

  • 7. Σύστησα ένα φίλο.

Μόλις ο φίλος σας γίνει μέλος θα εμφανίζετε στον λογαριασμό σας το ποσό των 5€ σαν εκκρεμές (pending). Μόλις ο φίλος σας συμπληρώσει 5€ σε επιστροφές, το ποσό στον λογαριασμό σας θα γίνετε διαθέσιμο (validated).

Από εδώ και στο εξής κάνετε τις αγορές σας διεκδικώντας μετρήτα.Εγγραφή τώρα!

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
1 ψήφος

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Σε αυτόν τον ιστοχώρο θα προσπαθήσω να βοηθήσω όλους εσάς να εκμεταλευτείτε τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το Ίντερνετ σε όλους τους τομείς της ζωής μας .Ελπίζω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια αυτη με τις δικές σας προτάσεις και προτιμήσεις για να γίνει αυτός ο ιστοχώρος καλύτερος και πιο δημιουργικός.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις